Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Matthijs van de Sande Bakhuyzen boeken

Matthijs van de Sande Bakhuyzen boeken

Matthijs van de Sande Bakhuyzen boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Matthijs van de Sande Bakhuyzen of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Matthijs begon al op jonge leeftijd met acteren. Zo speelde hij één van de zoons van Heracles in het gelijknamige stuk van Toneelgroep Amsterdam en was hij al op 6-jarige leeftijd te zien in de serie Help van de NCRV.

In 1999 werd Matthijs bekend bij het grote publiek als Erik, de oudste stoutste telg van De Daltons geregisseerd door Rita Horst. Daarna ging het snel voor Matthijs. Hij vertolkte hoofdrollen in verschillende producties van de NFTA, zoals Onderkoeling en Mickey, had hij een gastrol in Ernstige Delicten van de VARA, speelde hij in de telefilm Saint Amour en was te zien als de zoon van ‘Joep’ in de film Cloaca van Willem van de Sande Bakhuyzen. In 2004 speelt Matthijs een hoofdrol in Boy meets girl stories: Eigenbolofte, een NPS film bestaande uit verschillende korte films geregisseerd door Mark de Cloe.

Matthijs is te zien in de film Leef!, speelde de hoofdrol in de film Afblijven! geregisseerd door Maria Peters, zo ook in Bloedbroeders van Arno Dierickx. Matthijs vertolkt de hoofdrol in de speelfilm Het Leven uit een dag onder regie van Marc de Cloe.

In 2010 was Matthijs te zien in Sterke verhalen (regie Teddy Cherim en Kees van Nieuwkerk), in Schemer (regie Hanro Smitsman) en in de korte film EVEN (regie Anielle Webster). Ook speelde hij in de muziekvoorstelling Richard III (Orkater).

In 2011 speelde Matthijs in de vierdelige televisieserie Rembrandt en ik, in de rol van Titus (regie Marleen Gorris), en was hij te zien in Life is beautiful (Mark de Cloe). In datzelfde jaar studeerde Matthijs af aan de Toneelacademie Maastricht. Hij speelde vervolgens in de reprise van Richard III (Orkater), in de voorstelling Het portret van Dorian Gray.

In 2012 was Matthijs te zien in (in) Koud water (Marcus Azzini, toneelgroep Oostpool). En verbleef hij voor 1,5 maand in Seattle (Seattle Childern’s Theater) om daar de Engelse versie van de muziekvoorstelling Help (regie Moniek Merkx, toneelgroep MAX) te spelen. En speelde hij wegens succes wederom een reprise met Richard III. Matthijs heeft net de draaidagen voor de film App afgerond, die in 2013 verwacht wordt in de bioscoop.

Ook in 2013 was de televisieserie Gerede twijfel op tv te zien, in deze serie speelt hij Storm, een van de vier studenten die samen met hun professor mogelijke rechterlijke dwalingen onderzoeken in zaken waarin de veroordeelde zegt onschuldig veroordeeld te zijn.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button