Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Matteo van der Grijn boeken

Matteo van der Grijn boeken

Matteo van der Grijn boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Matteo van der Grijn of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Matteo van der Grijn voltooide in 2007 zijn opleiding aan de Toneelschool Arnhem. Daarna begon hij zijn carrière in de voorstelling Hamlet, van de Theatercompagnie. Matteo was te zien in verschillende producties van het Nationale Toneel: Levende Doden, De Prooi en Midzomernachtdroom.

Matteo van der Grijn boeken voor een evenement

Matteo van der Grijn is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Wie is Matteo van der Grijn

In het seizoen 2010/2011 speelde Matteo de titelrol in de musical Soldaat van Oranje en in 2014/2015 speelde hij bij het Nationale Toneel in Blauwdruk voor een nog beter leven.

Daarnaast was Matteo te zien in televisieseries als Levenslied, Nieuwe Buren en had hij verschillende gastrollen in Het Klokhuis. Matteo speelde in films als Toscaanse Bruiloft en Daglicht.

In 2015 speelt Matteo in de televisie serie De Mannen van Dokter Anne, gevolgd door de theatertour van Fatal Attraction. Ook speelt hij een rol in de film Of Ik Gek ben, het regiedebuut van Frank Lammers.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button