Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Math Teeuwen boeken

Math Teeuwen boeken

Math Teeuwen boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Math Teeuwen of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Meer dan 10 miljoen Nederlanders zijn actief of passief bij sport betrokken. Sport op tv trekt de meeste kijkers. Sport en maatschappij zijn met elkaar verweven. Sport is emotie, de sporthistorie biedt schitterende verhalen, anekdotes en humor. Sport is een weerspiegeling van het dagelijkse leven.

Math Teeuwen neemt u mee door de historie van de sport en laat zien dat de bouwstenen voor succes in sport en (zaken) leven dezelfde zijn. U ziet onder meer Fanny Blankers Koen, Minke Booy, Marco van Basten, Anky van Grunsven, Johan Cruijff, Marianne Vos, Michael Boogerd, Theo Koomen, Rinus Michels en vele andere sporthelden tijdens de hoogtepunten uit hun loopbaan.

Math Teeuwen studeerde bedrijfseconomie en was jarenlang leraar aan de HEAO te Breda. Daarna gaf hij leiding aan de avond- HEAO. Vanaf 1987 is hij actief als ondernemer. Hij schrijft columns voor ondernemersbladen en staat bekend als een warm pleitbezorger voor de MKB belangen. Daarnaast is hij een enthousiast verzamelaar van sportboeken, sportvideo’s en dvd’ suit de hele wereld.

In zijn bevlogen sportpresentatie komen zijn passie voor sport, geschiedenis en zijn warme belangstelling voor management samen. Ondermeer gaf hij presentaties voor de Coaches Betaald Voetbal, Business Clubs Betaald.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Populaire artiesten

Call Now Button