Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Maryam Hassouni boeken

Maryam Hassouni boeken

Maryam Hassouni boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Maryam Hassouni of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Het grote publiek kent Maryam Hassouni (actrice) vooral van haar rol als Dunya in Dunya & Desie (regie Dana Nechushtan). De serie won diverse prijzen in binnen- en buitenland. De kroon op de serie was de speelfilm die hieruit voortkwam in 2008. Maryams carrière bestaat echter uit nog veel meer hoogtepunten. In 2006 ontving zij een Emmy Award voor haar bijzondere prestatie in de telefilm Offers, waarin ze schitterde naast Jacob Derwig, wederom onder regie van Dana Nechushtan. In 2008 werd Maryam door de European Film Promotion Board uitgekozen om Nederland als Shooting Star te vertegenwoordigen op de Berlinale, waar zij als ster van de toekomst werd gepresenteerd.

Maryam maakte haar internationale filmdebuut in de Italiaans/Irakese productie The Flowers Of Kirkuk (regie Fariborz Kamkari, 2010). Inmiddels heeft Maryam een intensieve opleiding gevolgd aan de William Esper Studio (NY), waar ze heeft leren acteren volgens de Meisner-methode. Begin dit jaar zijn er twee films met Maryam in de hoofdrol in première gegaan Op een goede dag van Heddy Honigmann en Doodslag (regie Pieter Kuijpers). Op 15 april is ze te zien in de hoofdrol van de aflevering Bitch Fight (regie Mischa Kamp) van het tweede seizoen van Van God Los.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button