Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Martin van Geel boeken

Martin van Geel boeken

Martin van Geel boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Martin van Geel of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

In een zeer onderhoudende presentatie schetst Martin van Geel een boeiend beeld hoe je op basis van reële doelstellingen in een veilig klimaat tot een optimaal rendement kunt komen.

Martin van Geel (27 november 1960) voetbalde tussen 1977 en 1955 voor Willem ll, Ajax, Roda JC en Feyenoord. Hij begon en eindigde zijn actieve loopbaan in Tilburg en maakte hier ook zijn debuut als technisch directeur. Na zijn periode bij Willem ll verhuisde hij naar AZ, waar hij net als bij Willem ll met Co Adriaanse successen behaalde (onder andere halve finale UEFA Cup). Vanaf 2005 is hij werkzaam geweest als technisch directeur bij AJAX.

Onder zijn leiding werd Jaap Stam naar Amsterdam gehaald en werd Kenneth Perez van AZ overgenomen. Vanaf 1 augustus 2008 begint Martin van Geel aan een nieuwe uitdaging bij Roda JC als directeur Voetbalzaken.

Begin 2011 tekende Martin van Geel een contract voor onbepaalde tijd bij Feyenoord, waar hij nu de functie van technisch directeur vervult.

U kunt Martin van Geel boeken als:

• Spreker

• Panellid

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button