Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Martin Hersman boeken

Martin Hersman boeken

Martin Hersman boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Martin Hersman of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Martin Hersman heeft jarenlang aan de Nederlandse en Internationale top van het schaatsen gestaan. Na jarenlang te hebben gespeeld op het hoogste niveau kwam voor Martin na de Spelen in 2002 het moment waarop hij besloot een punt te zetten achter zijn sportieve carrière.

Martin kan terugkijken op een mooie loopbaan in het schaatsen. Zijn beste prestaties behaalde hij op de 1500 meter. In 1996 pakte hij brons bij het WK afstanden in Hamar en in 1997 deed hij dat in Polen. Bij het NK afstanden won hij tweemaal goud op zijn beste afstand, de 1500 meter.

Na zijn actieve schaatscarrière keerde Martin terug naar de ijsbaan. Niet als coach maar als commentator van de NOS. Bij bijna alle schaatswedstrijden (wereldbekerwedstrijden, sprint- en allroundtoernooien en de Olympische Spelen) is Martin medeverantwoordelijk voor het commentaar. Hij wordt geprezen om zijn analytische vermogen en kennis over het schaatsen. Ook heeft hij de kwaliteit om het technische schaatsen begrijpelijk te maken voor de gewone kijker.

Daarnaast is Martin Hersman als manager een van de drijvende krachten achter het succes van de succesvolle nieuwssite NU.nl.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button