Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Martin Garrix boeken

Martin Garrix boeken

Martin Garrix boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Martin Garrix of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Martin Garrix (Martijn Garritsen) wordt in 2012 op zijn 16e bekend door zijn remix van Christina Aguilera’s ‘Your Body’. Inmiddels is hij uitgegroeid tot een superster. Drie jaar op een rij werd hij al gekozen als Nummer 1 DJ van de wereld. In 2016, 2017 en 2018 stond hij bovenaan in de DJ Mag Top-100.

Martin Garrix boeken voor een evenement

De kosten voor een optreden van Martin Garrix zijn op aanvraag. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden voor een boeking.

Wie is Martin Garrix

Martin zag in 2004 Tiësto optreden op de Olympische Spelen in Athene, en raakte geïnspireerd door het nummer ‘Traffic’. Toen wist hij het zeker: hij wilde DJ en producer worden.

Zijn carrière begon hij al tijdens zijn opleiding aan de Herman Brood Academie in Utrecht. Martin Garrix scoort samen met Julian Jordan een hit met ‘BFAM’. In 2012 won Martin de SLAM! FM DJ Talent of the Year Award en maakte hij de remix van ‘Your Body’ van Christina Aguilera. Het jaar daarop brengt hij samen met Sidney Samson het nummer ‘Torrent’ uit op het label van Tiësto.

Grote doorbraak

De echte doorbraak van Martin Garrix komt halverwege 2013 met zijn solo nummer ‘Animals’. Deze track zet hem direct op de kaart en in een klap is Martin ongekend populair. Het nummer wordt in verschillende Europese landen een hit, en staat ook op het album Hardwell Presents Revealed Volume 4 van collega-DJ Hardwell.

Martin Garrix heeft inmiddels over de hele wereld sets gedraaid, en samengewerkt met grote DJ’s als Tiësto, Jay Hardway, Afrojack, Usher, Dimitri Vegas & Like Mike en Avicii. Zijn eigen stijl omschrijft hij zelf als rauw en vol energie.

De komende jaren wordt de lijst van hits als ‘In The Name Of Love’, ‘The Only Way Is Up’, ‘Scared To Be Lonely’ en ‘Forbidden Voices’  alleen nog maar langer.

Martin Garrix boeken
Martin Garrix boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button