Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Martin Dams boeken

Martin Dams boeken

Martin Dams boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Martin Dams of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Martin Dams zag op 13 maart 1970 het levenslicht in het overijsselse Almelo. Al op 15 jarige leeftijd zette hij zijn eerste stappen in het artiestenvak. Het begon destijds allemaal als look-alike van Elvis Presley.

Al snel begon Martin op te treden

en binnen een afzienbare tijd werd hij een graag geziene gast op evenementen. In 1991 ging Martin voor het eerst de studio in en nam hij zijn eerste single “ Als je eenzaam bent “ op.

In september van dat jaar

bracht platenmaatschappij Koch deze single uit. In no-time stond “ Als je eenzaam bent genoteerd in de Nederlandstalige top 20. Vele omroepen namen Martin ten harte en interviews bij de Tros, NCRV en Veronica waren Martin dan ook niet meer vreemd. Al snel volgenden meerdere singles en Martin’s optredens werden landelijk. Vele singles met als titels “ Glashard”, “Hart vol verlangen”, “Kijk niet Om” en “Geen mens ter wereld” werden bij radio en tv stations goed ontvangen. De laatste tijd staat Martin weer volop in de belangstelling met het nummer “Bye, Bye Belinda”.

Op dit moment

word er al weer hard gewerkt aan en nieuw album en een nieuwe single. Kortom de Nederlandse artiestenwereld heeft er een gevestigde naam bij namelijk Martin Dams.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button