Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Martin Adams boeken

Martin Adams boeken

Martin Adams boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Martin Adams of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Martin Adams is de nieuwe wereldkampioen 2007 van de Lakeside BDO World Professional Darts Championship geworden

In wat een makkelijke wedstrijd leek te worden voor Martin Adams (stand 6 – 0 en nog 1 set te gaan voor de overwinning) kwam Phil Nixon terug tot 6 – 6. Uiteindelijk won Martin Adams toch met 7 – 6.

Martin Adams is één van de bekendste

gezichten van de dartssport. ‘Captain Marvellous’, beter bekend als ‘The Captain of England’ of ‘Wolfie’. Martin Adams is de mateloos populaire Engelsman die altijd tijd over heeft om met zijn fans te babbelen en op de foto te gaan. Waar Martin Adams komt laten enthousiaste fans uit binnen- en buitenland dan ook graag het speciale wolfgehuil horen. Martin Adams is een ware vertegenwoordiger van de sport én ten tijde van dit schrijven regerend wereldkampioen. Die titel behaalde hij in 2001 op het WK in Maleisië. Martin Adams schreef in april Open Finland op zijn naam door in de finale Jarkko Komula te verslaan.

Martin Adams won in zijn lange loopbaan

eigenlijk alles wat er te winnen viel, nu dus ook de Lakeside 2007. Martin Adams kan in Nederland bogen op een imposante erelijst. Bij de Brandstaff Masters in Eindhoven haalde Martin Adams de finale en in december 2000 schreef Martin Adams op het Spuiplein in Den Haag het World Top Darts Tournament op zijn naam. Het jaar daarvoor won Martin Adams al het Haaglanden Top Zestien Toernooi. Martin Adams plaatst zich dan ook altijd voor alle grote toernooien zoals ‘The Lakeside’, de International Darts League en de World Darts Trophy.

Martin Adams werkte jarenlang

als computerexpert op een middelbare school in Peterborough, en beheerde als eerste topspeler een eigen website.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button