Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Martijn Krabbé boeken

Martijn Krabbé boeken

Martijn Krabbé boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Martijn Krabbé of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Martijn Krabbé is de zoon van acteur Jeroen Krabbé. Als 14-jarige wordt Martijn verliefd op radio maken. Dat is het begin van een langdurige relatie met dit medium. Martijns eerste radioshow gaat in 1982 de lucht in bij de radiopiraat Acapulco in Amsterdam.

Martijn Krabbé boeken voor een evenement

Martijn Krabbé is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Wie is Martijn Krabbé

Het is een grote droom van Martijn om van zijn hobby zijn werk te maken. En dat doet hij vijf jaar nadat hij zijn eerste woorden op zender heeft gesproken. Vanaf 1987 presenteert hij De Nationale Top-100, De Mega Top-50, Dancetrax, Nachtwacht en Wereldhits. Naast radio besteedt Martijn veel aandacht aan zijn televisieprogramma’s bij de Tros. Zo presenteert hij de Popformule, Ministars, Powerplay, Dat Zeg Ik Niet, Jackpot en zijn eigen talkshow Krabbé. Ook is hij co-presentator van TROS Aktua in Bedrijf.

Groene vingers

Sinds 1995 werkt Martijn Krabbé bij RTL 4. Hij presenteert daar onder andere vijf jaar lang de Postcode Loterij Recordshow. Martijn steekt de handen uit zijn mouwen in In Holland Staat een Huis. In dit programma geven twee bevriende stellen elkaars huis een metamorfose met behulp van een stylist. Een variant hierop is In Holland ligt een tuin, waarbij tuinen onder handen worden genomen en Martijn zijn groene vingers laat wapperen.

Radiovuur

Verder is Martijn Krabbé samen met Stella Gommans te zien in het programma Win een Sponsor en toetst hij de kennis van kandidaat en kijker bij de quiz Kiezen of Delen. De bewoners van het Big Brother huis worden door Martijn op de voet gevolgd tijdens de 4e editie van dit programma. Dat het radiovuur nog altijd niet is gedoofd, blijkt wel als hij in 2004 naast zijn televisiewerkzaamheden bij RTL 4 een contract tekent om een dagelijks radioprogramma bij Noordzee FM te presenteren.

Cupido

Wegens een te drukke agenda staat zijn radiocarrière op dit moment even op een laag pitje. Op televisie is Martijn te zien als een heuse Cupido, die zijn pijlen afschiet naar vrijgezelle Nederlanders in De Perfecte Partner. Ook neemt hij naast Chantal Janzen de presentatie van Idols III voor zijn rekening. Martijn is er voor de kandidaten die een klankbord nodig hebben, hun blijdschap willen uiten of een schouder nodig hebben om op uit te huilen.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button