Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Mart Hoogkamer boeken

Mart Hoogkamer boeken

Mart Hoogkamer boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Mart Hoogkamer of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Mart Hoogkamer ontwikkelde zijn zangkwaliteiten al in zijn prille jeugd. Op 10-jarige leeftijd deed hij mee met de talentenjacht Kinderen Zingem met Sterren, onder begeleiding van Gordon. Tijdens de finale zong hij in het Gelredome onder begeleiding van René Froger en werd hij 2e.

Daarna bleef Mart zingen en trad hij af en toe op bij feesten en partijen. Daar kwam hij in contact met Robert Jan Schipper, die onder de indruk was van zijn intrigerende en gevoelige stemgeluid. Ze besloten samen voor Mart’s zangcarrière te gaan. Robert Jan werd zijn manager en regelt alles voor hem.

Mart Hoogkamer deed mee met het televisieprogramma Holland’s got Talent en haalde in een spannende finale de 2e plaats. Dat heeft hem zeker geen windeieren gelegd. De nummers die Mart tijdens halve en hele finale van Willy Alberti zong, zorgden bij velen voor ontroering.  Zo ook bij de familie Alberti zelf. Na een persoonlijke ontmoeting volgde een duet met Willeke Alberti. De single ‘Lachen, beetje huilen’ kwam uit in 2016.

Inmiddels heeft Mart zoveel positieve energie opgedaan door het zingen dat hij wil doorbreken als de nieuwe Volkszanger van Nederland. Mart is idolaat van Willy Alberti en André Hazes. En ondanks zijn jonge leeftijd weet hij het stemgeluid en de emotie feilloos over te brengen.

Behalve de nummers van deze volkshelden zingt Mart Hoogkamer een breed repertoire, waarmee hij een groot bereik heeft bij publiek van alle leeftijden. Zijn eerste solosingle ‘In mijn droom’ kwam in 2017 uit.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button