Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Marly van der Velden boeken

Marly van der Velden boeken

Marly van der Velden boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Marly van der Velden of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Marly van der Velden wordt regelmatig gevraagd om een evenement te presenteren. Dit varieert van een filmpremière tot een uitreiking en van een modeshow tot een meet & greet. Met haar sprankelende verschijning weet Marly altijd de juiste sfeer neer te zetten.

Marly van der Velden boeken voor een evenement

Marly van der Velden is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten voor een boeking van Marly.

Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Biografie Marly van der Velden

Marly groeit op in Delft en staat al jong, als danseres, op het podium. Op haar 14e jaar treedt ze al op in verschillende theaterproducties en danst ze de sterren van de hemel. Ook was ze altijd al bezig met acteren. Zo volgt ze diverse acteerworkshops en doet een opleiding aan de jeugdtheaterschool. TV komt al snel om de hoek kijken. Haar debuut maakt zij in juni 2005 in de populaire serie Goede Tijden, Slechte Tijden.

Goede Tijden, Slechte Tijden

Op 16-jarige leeftijd speelt zij de dochter van Ludo en Jeanine Sanders, Nina. Door de jaren heen heeft het karakter Nina zich ontwikkeld van een puber tot een jonge volwassen vrouw die heel goed weet wat zij wil. Nina kan, als een van de weinige, Ludo wel om haar vinger winden. Tot en met de dag van vandaag zorgt Marly voor de nodige spanningen in Meerdijk.

Presentatie & andere programma’s

Marly heeft in 2007 de presentatie gedaan voor een aantal afleveringen van At Nick op Nickelodeon. In 2008 en 2009 deed ze mee aan de RTL4 programma’s Alles is Kerst, Ik hou van Holland en Wie kent Nederland. Ook speelde ze een gastrol in de serie Kinderen geen Bezwaar.

Dat Marly een veelzijdig persoon is komt ook naar voren in haar schrijftalent. In 2009 schrijft ze vier maanden lang een column in het populaire jongerenblad Hitkrant. Samen met haar GTST collega Liza Sips houden zij wekelijks een mailcorrespondentie over hun leven, zowel werk als privé. Het is een populaire column die niet onopgemerkt voorbij gaat. In 2012 verleent Marly haar stem aan de familiefilm Dr. Seuss´ De Lorax en het Verdwenen Bos, in de rol van Audrey. Een jaar later maakt ze haar filmdebuut in ‘Verliefd op Ibiza’ van Johan Neijenhuis.

Ondernemers

Een heel creatieve kant showde Marly samen met haar GTST collega Gigi Ravelli. Ze startten de succesvolle sieradenlijn Kuise Meisjes, die vooral bekend werd door het dragen van 1 oorbel. De trend was gezet. Vanwege het grote succes besloten de dames naast hun sieradenlijn ook een kledinglijn op te richten. Helaas bleek voortzetting door de drukke en kruisende agenda’s niet haalbaar en hebben ze met pijn in hun hart, een punt achter beide ondernemingen moeten zetten. Voor Marly is het hiermee nog niet klaar. Ze speelt nog steeds met de gedachte ooit weer een kledinglijn te starten.

Model

Een persoonlijk hoogtepunt uit haar carrière was het moment dat ze gevraagd werd voor de ‘Playboy’. Ze mocht poseren in de kersteditie van het mannenblad in 2013. Een droom kwam uit. Vooral vanwege het feit dat de foto’s er altijd zo prachtig uitzien. Mooi en vrouwelijk, dat straalt enorme kracht uit volgens Marly.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button