Artiesten en talenten inhuren of boeken
Contact met Lyon & Partners Group Talent Management: 024-397 5174 of 020-636 1111

Marly van der Velden boeken

Boekingsinformatie voor Marly van der Velden? Boekingsinformatie aanvragen Of bel direct met 024 -397 5174 of 020-636 1111.

Marly wordt op 6 januari 1988 geboren in Delft. Al jong staat Marly, als danseres, op het podium. Op haar 14e jaar treedt zij al op in verschillende theaterproducties en danst zij de sterren van de hemel.

Goede Tijden, Slechte Tijden
Marly was ook altijd al bezig met acteren. Zo volgt zij diverse acteerworkshops en doet een opleiding aan de jeugdtheaterschool.

TV komt al snel om de hoek kijken. Haar debuut maakt zij in juni 2005 in de populaire serie Goede Tijden, Slechte Tijden.

Op 16-jarige leeftijd speelt zij de dochter van Ludo en Jeanine Sanders, Nina. Ook in het seizoen van 2006 speelt Marly de rol van Nina Sanders vol overgave. Marly zal in het nieuwe seizoen van 2008 weer te zien zijn als Nina in GTST.
Door de jaren heen heeft het karakter Nina zich ontwikkeld van een puber tot een jonge volwassen vrouw die heel goed weet wat zij wil. Nina kan, als een van de weinige, Ludo wel om haar vinger winden. Tot en met de dag van vandaag zorgt Marly voor de nodige spanningen in Meerdijk.

Presentatie & andere programma’s
Marly heeft ook kennisgemaakt met presenteren. In 2007 heeft zij de presentatie gedaan voor een aantal afleveringen van At Nick op Nickelodeon. In 2008/2009 doet zij mee aan de RTL4 programma’s; Alles is Kerst, Ik hou van Holland en Wie kent Nederland. Ook speelt zij een gastrol in de serie Kinderen geen Bezwaar. En viert zij, in een RTL4 commercial, samen met Gigi en Koert-Jan de zomer. En in 2012 doet zij in mee aan Herman zoekt Kerststerren.

Films
Dat Marly een veelzijdig persoon is komt ook naar voren in haar schrijftalent. In 2009 schrijft zij vier maanden lang een column in het populaire jongerenblad Hitkrant. Samen met haar GTST collega Liza Sips houden zij wekelijks een mailcorrespondentie over hun leven zowel werk als prive. Het is een populaire column die niet onopgemerkt voorbij gaat. In 2012 verleent zij haar stem aan de familiefilm Dr. Seuss´ De Lorax en het Verdwenen Bos in de rol van Audrey. De film gaat 1 april in premiere. En in 2013 maakt zij haar filmdebuut in ‘Verliefd op Ibiza’ van Johan Neijenhuis.

Presentatie op locatie

Ook wordt Marly regelmatig gevraagd om een evenement te presenteren. Dit varieert van een filmpremiere tot een uitreiking en van een modeshow tot een meet & greet. Met haar sprankelende verschijning weet Marly altijd de juiste sfeer neer te zetten.

Human Concern
In 2010 wordt Marly ambassadrice van Human Concern. Een stichting die zich inzet voor een goede behandeling tegen eetstoornissen. In Viva (aug. 2010) vertelt zij voor het eerst over haar eigen ervaring en hoe zij haar eetstoornis heeft overwonnen. Met haar inzet voor Human Concern hoopt zij vele mensen te kunnen helpen/steunen.

Ondernemers

Ook heeft Marly samen met haar GTST collega Gigi Ravelli in 2011 een sieradenlijn opzet. De succesvolle lijn heet Kuise Meisjes. De sieraden zijn alleen via hun officiele site te bestellen. En vanaf april 2012 is de Kuise Meisjes collectie die zij speciaal hebben ontworpen voor winkelketen SIX ook verkrijgbaar in de SIX winkels in Nederland en Belgie. Daar blijft het echter niet bij; in februari 2012 lanceren zij ook nog eens hun eigen kledinglijn Label13 .

Marly van der Velden

Vraag vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Marly van der Velden of stel een vraag over deze artiest.

Boekingsinformatie aanvragen Wilt u liever bellen? U kunt ons bereiken via 024 -397 5174 of 020-636 1111.
  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 20 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Bekijk andere vergelijkbare artiesten/talenten
Copyright © 2014 evenementenbureau, artiestenbureau en communicatiebureau Lyon & Partners Group.
Op werkdagen zijn onze medewerkers telefonisch bereikbaar via: 024-397 5174 of 020 - 636 1111.
Alle rechten voorbehouden - Onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.