Lyon & Partners Group Talent Management
Home » Marly van der Velden boeken

Marly van der Velden boeken

Marly van der Velden boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Marly van der Velden of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Marly wordt op 6 januari 1988 geboren in Delft. Al jong staat Marly, als danseres, op het podium. Op haar 14e jaar treedt zij al op in verschillende theaterproducties en danst zij de sterren van de hemel.

Goede Tijden, Slechte Tijden

Marly was ook altijd al bezig met acteren. Zo volgt zij diverse acteerworkshops en doet een opleiding aan de jeugdtheaterschool. TV komt al snel om de hoek kijken. Haar debuut maakt zij in juni 2005 in de populaire serie Goede Tijden, Slechte Tijden.

Op 16-jarige leeftijd speelt zij de dochter van Ludo en Jeanine Sanders, Nina. Ook in het seizoen van 2006 speelt Marly de rol van Nina Sanders vol overgave. Marly zal in het nieuwe seizoen van 2008 weer te zien zijn als Nina in GTST. Door de jaren heen heeft het karakter Nina zich ontwikkeld van een puber tot een jonge volwassen vrouw die heel goed weet wat zij wil. Nina kan, als een van de weinige, Ludo wel om haar vinger winden. Tot en met de dag van vandaag zorgt Marly voor de nodige spanningen in Meerdijk.

Presentatie & andere programma’s

Marly heeft ook kennisgemaakt met presenteren. In 2007 heeft zij de presentatie gedaan voor een aantal afleveringen van At Nick op Nickelodeon. In 2008/2009 doet zij mee aan de RTL4 programma’s; Alles is Kerst, Ik hou van Holland en Wie kent Nederland. Ook speelt zij een gastrol in de serie Kinderen geen Bezwaar. En viert zij, in een RTL4 commercial, samen met Gigi en Koert-Jan de zomer. En in 2012 doet zij in mee aan Herman zoekt Kerststerren.

Films

Dat Marly een veelzijdig persoon is komt ook naar voren in haar schrijftalent. In 2009 schrijft zij vier maanden lang een column in het populaire jongerenblad Hitkrant. Samen met haar GTST collega Liza Sips houden zij wekelijks een mailcorrespondentie over hun leven zowel werk als prive. Het is een populaire column die niet onopgemerkt voorbij gaat. In 2012 verleent zij haar stem aan de familiefilm Dr. Seuss´ De Lorax en het Verdwenen Bos in de rol van Audrey. De film gaat 1 april in premiere. En in 2013 maakt zij haar filmdebuut in ‘Verliefd op Ibiza’ van Johan Neijenhuis.

Presentatie op locatie

Ook wordt Marly regelmatig gevraagd om een evenement te presenteren. Dit varieert van een filmpremiere tot een uitreiking en van een modeshow tot een meet & greet. Met haar sprankelende verschijning weet Marly altijd de juiste sfeer neer te zetten.

Human Concern

In 2010 wordt Marly ambassadrice van Human Concern. Een stichting die zich inzet voor een goede behandeling tegen eetstoornissen. In Viva (aug. 2010) vertelt zij voor het eerst over haar eigen ervaring en hoe zij haar eetstoornis heeft overwonnen. Met haar inzet voor Human Concern hoopt zij vele mensen te kunnen helpen/steunen.

Ondernemers

Een heel creatieve kant showde Marly samen met haar GTST collega Gigi Ravelli. Ze startten de succesvolle sieradenlijn Kuisje Meisjes, die vooral bekend werd door het dragen van 1 oorbel. De trend was gezet. Vanwege het grote succes besloten de dames naast hun sieradenlijn ook een kledinglijn op te richten. Helaas bleek voortzetting door de drukke en kruisende agenda’s niet haalbaar en hebben ze met pijn in hun hart, een punt achter beide ondernemingen moeten zetten. Voor Marly is het hiermee nog niet klaar. Ze speelt nog steeds met de gedachte ooit weer een kledinglijn te willen starten.

Model

Een persoonlijk hoogtepunt uit haar carrière was het moment dat ze gevraagd werd voor de ‘Playboy’. Ze mocht poseren in de kersteditie van het mannenblad in 2013. Een droom kwam uit. Vooral vanwege het feit dat de foto’s er altijd zo prachtig uitzien. Mooi en vrouwelijk, dat straalt enorme kracht uit volgens Marly.

Sinds 2014 heeft ze samen met haar vriend Mike Meijer een dochter, genaamd Sammy Rose. Het gelukkige gezin woont samen in het mooie Blaricum.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button