Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Marlous Fluitsma boeken

Marlous Fluitsma boeken

Marlous Fluitsma boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Marlous Fluitsma of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Marlous Fluitsma groeide op in Nijmegen, waar haar vader leraar was. Na haar studie aan de Toneelacademie in Maastricht speelde Marlous Fluitsma achtereenvolgens bij het Groot Limburgs Toneel en de Haagse Comedie. Haar bekendheid nam toe toen ze de hoofdrol speelde in het door Herman van Veengeschreven toneelstuk De Spinse (1973). En ze was ‘Marlous’ in de muzikale kinderserie “Herman en de zes” uitgezonden door de KRO (1980/1982).Ook speelde zij rollen in de films Uit elkaar (1979) en Ik ben Joep Meloen (1981), en de televisieseries Pommetje Horlepiep (1976) en De Fabriek(1981).
Op 19 april 1980 presenteerde Fluitsma het Eurovisiesongfestival in het Congresgebouw in Den Haag.
Van oktober 1990 tot eind 1991 speelde Fluitsma de rol van Helen Helmink in de televisieserie Goede tijden, slechte tijden. Toen zij aangaf meer tijd aan haar gezin te willen besteden, werd haar rol overgenomen door Brûni Heinke. Het was voor het eerst dat een dergelijke gedaantewisseling in een dagelijkse Nederlandse televisieproductie plaatsvond. Fluitsma was daarnaast te zien als Eliza Zadelhof in de dramaserie Diamant (1993). Fluitsma speelde tevens in de televisieserie Ernstige Delicten. Ze is actief als trainer presentatie- en communicatievaardigheden.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button