Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Marlies Schuitemaker boeken

Marlies Schuitemaker boeken

Marlies Schuitemaker boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Marlies Schuitemaker of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Eén van de opvallendste deelnemers aan Idols was zonder twijfel Marlies Schuitemaker (24) uit Grootebroek. Al in de voorrondes viel zij op door haar opvallende verschijning, brutale presentatie en natuurlijk haar bijzondere stem. Haar zuivere vertolking van Love, het nummer van Anouk, in de eerste ronde maakte haar voor velen een kanshebster voor de finale, waar ze uiteindelijk ook in terecht kwam. Vanaf toen ging het snel. Week na week zat Marlies bij de winnaars en door haar spontane uitstraling wist zij vele Idolsvolgers aan zich te binden.

Op haar bekende

onnavolgbare wijze sprak Jerney Kaagman over een “Rockchick”. Haar collega Henkjan Smits kon alleen maar genieten tijdens haar performances en Edwin Jansen bedeelde haar de veelbesproken X-factor toe. Dat zelfs Minister Zalm zijn teleurstelling uitsprak over het vertrek van Marlies, mag hierbij tekenend worden genoemd voor de stemming in kijkersland.

Marlies zingt al vanaf haar twaalfde

en was op jonge leeftijd al een bekende verschijning op de diverse podia in haar geboorteregio. Zingen was en is haar lust en haar leven. In het programma ‘Muilen Dicht’ van Paul de Leeuw maakte zij al vroeg haar Tv-debuut en na dit optreden wist ze het zeker: ze moest en zou zangeres worden. Als actrice maakte ze haar debuut in de internetsoap ‘Do Not Disturb’ en was ze te zien als gast in Onderweg Naar Morgen. Hierin had ze het makkelijke, ze speelde namelijk zichzelf en trad live op.

Na vele malen te hebben opgetreden

voor een live publiek bij Idols, de televisiecamera’s en een miljoenenpubliek, formeerde ze al snel een band en speelde ze in de zomer diverse festivals plat. Het brutale podiumbeest doet dit met de energie waarmee ze bekend is geworden. Fans vanuit heel Nederland reizen Marlies hierbij achterna.

Begin januari 2005

zet Marlies haar handtekening onder een platencontract met White Villa Records uit Ede. Marlies: “White Villa Records is voor mij de ideale partner om mijn carrière verder uit te bouwen. Ik werk het liefst in een kleine slagvaardige organisatie, waarbij ik de kans krijg om met top professionals te werken. Bij grote platenmaatschappijen verdwijn je snel in de anonimiteit door het enorme aanbod wat wekelijks wordt uitgebracht”. White Villa: ”Marlies is een enorme aanwinst voor ons label en we zien in haar een getalenteerde artiest met een weergaloze stem, overweldigende uitstraling en indrukwekkende performance. Kortom alle ingrediënten voor succes zijn in haar vertegenwoordigd”.

In maart lag haar allereerste

veelbelovende single met de titel: “Everything” in de winkel. Het nummer bereikte de 42e plaats in de Charts en de bijbehorende videoclip was veelvuldig op de Box en TMF te zien. Marlies is in september 2005 op bezoek geweest bij onze militairen in Bosnië voor drie optredens. December 2005 bracht Marlies in eigen beheer het door haar zelf geschreven “Not Much of a Man” uit. Haar moeder en broer namen de backing vocals voor hun rekening. Dat, én het feit dat het een autobiografisch nummer is, maakte het geheel tot een behoorlijk persoonlijk project.

Inmiddels

heeft Marlies ook haar studie weer opgepakt en geeft ze Engelse les op het Clusius College in Grootebroek. Dit betekent niet dat ze het zingen vaarwel zegt. Een mooie samenwerking is ontstaan tussen Marlies en Robby Valentine die zijn sporen in de muziek toch wel zeker verdiend heeft. Samen werken zij aan Marlies haar album.

Ondertussen

vinden we Marlies nog veel in de media en treedt ze nog altijd veelvuldig op. Met de energie en het plezier waarmee ze bekend is geworden.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button