Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Marleen Veldhuis boeken

Marleen Veldhuis boeken

Marleen Veldhuis boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Marleen Veldhuis of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Marleen Veldhuis heeft in haar carrière als zwemster diverse successen en medailles behaald. Voor haar prestaties werd ze door collega-topsporters in 2007 benoemd tot Sportvrouw van het Jaar.

Op de korte afstanden op de vrije slag en de vlinderslag behoort Marleen tot de top van de wereld. Tijdens de Olympische Spelen in Athene wist ze ondanks een veelbelovende voorbereiding op haar individuele nummers niet te komen tot een medaille.

Haar doel is dan ook erg duidelijk; Olympische titels in London! Om dit doel te bereiken brengt Marleen Veldhuis onder leiding van zwemcoach Jacco Verhaeren vele uren in het zwembad door. Dertig uur per week vormt geen uitzondering. Door gebruik te maken van de moderne videoapparatuur in het trainingszwembad van de Tongelreep is haar techniek geoptimaliseerd.

Met het dames estafette team wist zij op de 4 x 100 vrij in Peking een Gouden medaille in de wacht te slepen! Tijdens de Swimcup in 2009 verraste Marleen Veldhuis de hele wereld door in topvorm naar wereldrecords op de 50 meter vrije slag en 50 meter vlinderslag te zwemmen.

Naast het zwemmen wist Marleen ook nog tijd vrij te maken om te studeren. In 2003 rondde ze haar studie Technische Bedrijfskunde af. Daarna deed ze ook de opleiding Master of Economics.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button