Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Mark van Eeuwen boeken

Mark van Eeuwen boeken

Mark van Eeuwen boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Mark van Eeuwen of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Mark van Eeuwen is als acteur voornamelijk bekend door zijn rol als Jack van Houten in de RTL-soap Goede tijden, slechte tijden. Ook speelde hij de rol van Michel Brouwers in De Eetclub.

Mark van Eeuwen boeken voor een evenement

De kosten voor een optreden van Mark van Eeuwen zijn op aanvraag. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden. Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Biografie Mark van Eeuwen

Mark van Eeuwen bracht zijn eerst levensjaren door in Beekbergen en verhuisde op twaalfjarige leeftijd met zijn ouders naar Schijndel. Na de middelbare school studeerde hij commerciële economie aan de Hogeschool van Utrecht.

Series

In 2004 was Mark van Eeuwen te zien in de dramaserie Bitches. Ook had hij een kleine bijrol in de door Johan Nijenhuis geregisseerde speelfilm Snowfever. In 2005 speelde Mark een gastrol als manager van televisiezender ITV in de Engelse dramaserie Mike Bassett. Voor Yorin speelde hij de rol van Matthijs van Groningen in de avonturenserie Kicken.

GTST

Mark van Eeuwen werd in 2005 gecast voor de rol van Jack van Houten in de soapserie Goede tijden, slechte tijden. GTST betekende zijn doorbraak, en al snel volgden rollen in Voetbalvrouwen en de speelfilm De Eetclub. Samen met zijn GTST-collega’s Ferry Doedens, Ruud Feltkamp en Ferri Somogyi won Mark in 2011 in het programma ‘Fort Boyard’ de titel Beste Team.

Films

In de internationale speelfilm ‘Kidnapping Mr. Heineken’ speelt hij naast Jim Sturgess en Sam Worthington één van de beruchte kidnappers die in de jaren ’80 biermagnaat Freddy Heineken (gespeeld door Sir. Anthony Hopkins) ontvoerden. Daarna volgt een hoofdrol in de door Antoinette Beumer geregisseerde speelfilm ‘Rendez-Vous’, naar de gelijknamige roman van de schrijfster Esther Verhoef. In 2016 speelt Mark van Eeuwen de rol van Petrus in The Passion 2016 en Frank Farmer in The Bodyguard.

Vliegende Hollanders

Mark heeft in 2008 in Hawaii zijn vliegbrevet gehaald. In samenwerking met Beau van Erven Dorens heeft Mark in de zomer van 2014 het televisieprogramma ‘De Vliegende Hollanders’ geproduceerd voor de zender Veronica.

Naast acteren heeft Mark ook voor de Amerikaanse speelfilm ‘Blunt Force Trauma’ met Mickey Rourke in de hoofdrol, de positie van Executive Producer op zich genomen.

Reclamecampagne met Mark van Eeuwen

Mark van Eeuwen werkte ook mee aan een fietsverlichtingscampagne voor TV Gelderland. Kijk voor meer informatie over het inhuren van bekende Nederlanders voor een (reclame) campagne op onze pagina Celebrity Based Campaigning.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button