Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Mark Tuitert boeken

Mark Tuitert boeken

Mark Tuitert boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Mark Tuitert of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Mark Tuitert was van kinds af aan vooral bezig met skeeleren, maar stapte al snel over naar het langebaan schaatsen, dat in Nederland populairder is. Al bij de junioren was hij succesvol en werd hij onder andere Wereldkampioen Allround.

Bij de senioren debuteerde Mark Tuitert in 2001 op het Europees Kampioenschap Allround. Hij stond op dat moment eerste in het klassement, maar de titel ging destijds door een val aan zijn neus voorbij. De Europese titel kwam er wel. In 2003 eiste hij de eerste plaats in een vol Thialf stadion voor zich op.

Al snel besloot Mark Tuitert zich te specialiseren op de korte en middellange afstanden. Een succesvolle keuze, want twee keer wist hij het eindklassement van de Wereldbeker op de 1500 meter te winnen. Na enkele moeizame jaren, met verschillende tegenslagen, won Mark in 2010 op de Olympische Spelen vrij onverwacht de 1500 meter. In een sensationele race wist hij alle favorieten te verslaan. Daarna stond alles in het teken van de voorbereidingen voor Sochi 2014, waarbij Mark Tuitert hoopt zijn Olympische titel te verdedigen.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button