Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Mark Huizinga boeken

Mark Huizinga boeken

Mark Huizinga boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Mark Huizinga of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Mark Huizinga is gezegend met veel talent voor het judo. Hij staat bekend om zijn agressieve manier van judoën en wint regelmatig met een ippon, of het scorebord staat helemaal vol met punten. Na enkele nationale successen begin jaren ’90 brak Mark Huizinga in 1996 door met het behalen van zijn eerste Europese titel voor eigen publiek.

Na zijn doorbraak heeft Mark continu aan de internationale top gestaan. Zo werd hij meerdere keren Europees Kampioen, behaalde hij diverse medailles tijdens Wereldkampioenschappen en wist hij in 2000 op de Olympische Spelen van Sydney een Gouden medaille te veroveren.

In Athene 2004 bezorgde een scheidsrechterlijke dwaling Mark Huizinga een immense teleurstelling. Hij zette door en won via de herkansingen alsnog brons waar het misschien wel Goud had moeten zijn. Behalve sportieve teleurstellingen kende Mark ook een aantal zware blessures tijdens zijn carrière. De waardige manier waarop hij echter met dergelijk grote teleurstellingen is omgegaan, tekenen de man zijn klasse en maakten diepe indruk. Judoka Mark Huizinga was de vlaggendrager van de Nederlandse ploeg tijdens de Olympische Spelen in Athene 2004. Niet verwonderlijk, hij geldt als een voorbeeldige sportman.

Een sportman die tijdens de Olympische Spelen in Peking 2008 afscheid wilde nemen met een vierde Olympische medaille. Een missie die helaas strandde in de tweede ronde. Het betekende het einde van de carrière van Mark als judoka.

Na zijn actieve carrière werd Mark Huizinga bondscoach bij de junioren. Zijn techniek en ervaringen probeert hij nu over te brengen op de judoka’s van de toekomst.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button