Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Mark Fledderman boeken

Mark Fledderman boeken

Mark Fledderman boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Mark Fledderman of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Mark Fledderman is geboren op 20 augustus 1984 in Schagen. Hij is opgegroeid in ’t Veld en na de basisschool is hij begonnen met de opleiding MVBO – Verkoop (niveau CD). Op zijn 15de jaar is hij weer teruggegaan naar Schagen en daar woont hij nu al weer 6 jaar. N u doet hij het CIOS te Alkmaar en werkt in een sneeuwhal, voor zo’n 30 à 40 uur in de week. De passie voor zingen is eigenlijk zo’n 1,5 jaar geleden begonnen. Door een vriend (Pieter Klamer) opgemerkt, demo cd gemaakt, het podium op (met medewerking van Marcel Wessel, bekende zanger in Schagen) en dat al binnen een paar maanden tijd. Een paar maanden geleden een studio ingedoken, cover cd gemaakt. Een maand geleden contact gemaakt met Co van Raaijen (songwriter) en hij is nu bezig met het schrijven van een nummer voor Mark en zal rond februari / Maart af zijn. Mark is tevens nu al zo’n half jaar op zangles bij Tom de Graaf.

Discografie

Mark heeft o.a. opgetreden in : Schagen, Sint Maarten, Hoorn, Heiloo, Castricum, Uitgeest, maar ook in Lloret de Mar (Spanje). Mark zijn muziekstyle is voornamelijk Nederlandstalig, maar doet nu sindskort ook Engelstalig.

Repertoire

Nederlandstalig :

Andre Hazes, Bolle Jan, Danny de Munk, Dario, Edwin Roelvink, Eddy Walsh, Guus Meeuwis, Jack van Raamsdonk, Jan Smit, Marco Borsato, Peter Beense, Robert Leroy, Quincy, Rene Froger, Starkoo, Wolter Kroes.

Engelstalig :

Robbie Williams, Rene Froger (Engelse songs)

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button