Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Mark Dakriet boeken

Mark Dakriet boeken

Mark Dakriet boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Mark Dakriet of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Mark Dakriet werd bekend als zanger van het Nederlandse top R&B-kwartet Re-Play. Het verdere verloop van zijn carrière ziet er indrukwekkend uit. Mark boekte succes als tekstschrijver, componist en bovenal zanger. Met de succesformatie Re-Play scoorde hij vele hits: Kijk Om Je Heen, Ala Day (Ik Leef Alleen Voor Jou). Zijn samenwerking met Gordon levert hits op als Never Nooit Meer, Weet Dat Ik Van Je Hou en Zolang, van het debuutalbum van Gordon & Re-Play.

Als tekstschrijver en componist scoort Mark met het nummer I’ll be your voice waarmee Gordon de finale van het Nationale Songfestival 2003 haalde. Tijdens de uitvoering verzorgde Mark zelf de backing vocals. I’ll be your voice wint net niet, maar het succes is er niet minder om.

Na zes jaar met Re-Play de Nederlandse popwereld te hebben verwend met onvervalste Nederlandstalige R&B, besloot Mark Dakriet solo te gaan. Hij scoorde in 2003 een grote hit met het nummer Tegen beter weten in. Ook zijn duet met Ruth Jacott (Nu het over is) in 2004 werd een groot succes.

Het repertoire van Mark kenmerkt zich als motown en R& B. Kortom swingende muziek. Mark laat naast een aantal prachtige eigen nummers ook diverse herkenbare covers horen. Hij weet van elk evenement een grandioos succes te maken. Nederland, wees op je hoede! Mark Dakriet is een naam waar niemand nog om heen kan!

Mark Dakriet is naast zijn gewone repertoire ook te boeken als Weddingsinger; de ideale zanger op bruiloften. Met de prachtige accapella-gezongen songs kan Mark als geen ander de juiste sfeer oproepen die bij een belangrijke gebeurtenis als een bruiloft gewenst is!

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Populaire artiesten

Call Now Button