Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Marjan Berger boeken

Marjan Berger boeken

Marjan Berger boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Marjan Berger of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Marjan Berger is een artieste pure sang , geboren in Helmond ( Nederland ) en geen onbekende in de Nederlandse & Belgische showwereld. De meeste mensen kennen haar vooral van het Nederlandse duo Frank & Mirella dat in de jaren ’80- ’90 de ene hit na de andere scoorde en niet van de buis te branden was.

Haar carrière begon toen ze in 1968 deelnam aan de talentenjacht van de KRO, “Springplank” genaamd, met 2 Engelstalige nummers “ Those were the days” & “Kiss me goodbye”, en meteen ook de eerste plaats pakte met een record aantal punten, het hoogste dat in 10 jaar werd behaald. Gert Timmerman ontfermde zich meteen over haar , de eerste single “ Huilen om een schaduw” was meteen raak en stond weken in de Nederlandse hitlijsten , daarna volgden “ Wonderen “ , “ Dit is de allereerste keer “ enz…

In 1972 bood Johnny Hoes zich aan. Hij koppelde Marjan aan Theo Diepenbrock en een nieuw Nederlands duo was geboren. In de jaren 1972 en ’73 scoorde ‘Theo en Marjan’ met de hits “Hé schat, weet je dat “, en “ Hela, kom met me mee ja”.

In 1974 ging Marjan samenwerken met Cees de Wit, “Cees & Marjan” een nieuw duo, en het was weer raak. Met hits als “Hoe lang zou het duren” en “Ieder gaat zijn weg”, Bye,Bye my sweet “ bleef het succes maar doorgaan. En het bleef maar in stijgende lijn gaan, want in 1981 werd Marjan de andere helft van het duo Frank & Mirella. Met bekende hits als “ De vissers van San Juan”, “ Mykonos”, “ De verzonken stad” , “ Manuel”, “Wat ik zou willen”, “ Sneeuw in augustus” , Nou en of love “ , “ In ’t diepst van je hart “ , “ Quantanamera ” ,en nog vele andere, waren ze jaren lang de top en het meest gevraagde duo in “ Op Volle Toeren” ,“ Op Losse Groeven” , “ Nederland Muziekland” en diverse andere programma’s op de Nederlandse TV.

In al die jaren werkte zij samen met Vader Abraham , Peter Koelewijn , Jack Jersey & Will Hoebee.

Eind 1996 besloot Marjan solo te gaan onder haar eigen artiestennaam “ Marjan Berger”. Vanaf toen ging zij zich ook toeleggen op België waar Marjan woonachtig is sinds 1976 en sindsdien de Belgische nationaliteit bezit . Ze pakte direct uit met de hit “ Twee sporen in’t zand”, die zowel in Vlaanderen en Nederland behoorlijk scoorde , “Ik ben op zoek naar jou liefde” gevolgd door 2 prachtige songs “ Waarom” & “ Morgen”, de Nederlandstalige versie van “ Someday” uit de Disney film “ De Klokkenluider van de Notre Dam” Zij is een zangeres die gerust haar mannetje alleen kan staan en, geruggesteund door vriend Frans Bauer, bracht ze in september 2001 haar eerste soloalbum“ Stralend ” uit. Nationaal gesteund op de Radio & TV genoot Marjan ondertussen met haar single “ De ramen wijd open”, een cover van Oleta Adams” Windows of Hope”, veel aandacht. Daarna volgde “Ik laat je nooit meer gaan ” ,”Eén enkele kus “ ,Blij bij me “ Leven het leve” enz…. Marjan is een klasse dame die kwaliteitssongs brengt en steeds op zoek is naar nieuwe uitdagingen.

In 2003 ging Marjan toch weer de opnamestudio in om een duet op te nemen, en dit samen met de Belgische crooner Johnny White. Samen brachten ze het nummer “ I love you” uit op single, een kruising van de destijds bekende hits “Nights in white satin” en “ I who have nothing” . Er volgde zelfs een album samen met Johnny White, “ Parels” genaamd, waarop Marjan zeven, zowel Nederlandstalige als Engelstalige liedjes brengt met o.a. “ Ik hou van jou”, The Carpentersmedley “ Top of the world” , “ We’ll meet again” en “ Ik wil met je leven” ( cover van ‘One of us’ van Abba ) ect…

En in 2004 volgde er een derde soloalbum,” Marjan Berger meets Doris Day “, waarop Marjan Berger met zeer veel zorg, stijl en toewijding de beste filmsongs van Doris Day brengt.

December 2004 verscheen in samenwerking met Corry Konings het DVD project “ Corry Konings meets Marjan Berger” waarop van ieder 6 solo stukken staan en 2 duetten met als single track “ To know him is to love him”

Juni 2005, nieuwe single ‘’Zomer‘’ genaamd een track van het nieuwe album “Kijk niet achterom“ dat later in hetzelfde jaar zal verschijnen. Ondertussen juni 2005 kwam ook Duitsland kennis maken met Marjan Berger haar album “Marjan Berger meets Doris Day” valt goed in de smaak en Marjan werd zomaar uitgenodigd in de overbekende Tvprogramma’ “Immer wieder sonntags“ , “Fröhlicher Altag“, Fröhlicher Feuerabend en tal van andere TVprogramma’s.

Oktober 2005 kwam haar nieuw Nederlandstalige album “Kijk niet achterom” op de markt. Een gevarieerd album met inhoud en waarin Marjan zelf de schrijverspen voor het eerst ter hand nam en teksten schreef op 2 liedjes “Teenager Melody” & “Mijn gevoel“. Na het nummer “Zomer” dat in 2005 verscheen van bovenvermeld album werd op speciale aanvraag als 2e single “Twee sporen in ’t zand“ terug uitgebracht in Nederland & Vlaanderen en het vrij goed deed in alle hitlijsten bij diverse radiostations top 5 behaalde.

November 2005 verscheen de nieuwe DVD “Kijk niet achterom“ ditmaal ging zij naar onze Oosterburen voor de opname met prachtige locaties in die mooie stad Baden-Baden in het (Zwarte

Woud).

Op 19 juli 2006 werd Marjan Berger bekroond met de titel “Botschafter” (Ambassadrice) van de historische cultuurstad Baden-Baden ( Dld). Deze mooie onderscheiding werd aan Marjan Berger overhandigd door Oberburgermeester Wolfgang Gerstner en Brigitte Goertz-Meissner de verantwoordelijke voor Kuur-Toerisme van deze prachtige stad.

Oktober 2006 weer nieuw werk van Marjan Berger, nu gaat ze Duitsland verder verkennen en dit met een nieuw Duitstalig Album “Hinter der Sonne”. Een album met 14 prachtige songs, een afwisseling van hedendaagse ballades en up-tempo liedjes met een eigen karakter. Marjan was te gast in verschillende Duitse TV-programma’s zoals o.a. “Fröhlicher Feurabend” ect…

Januari 2007 nieuwe single ” 2 oude vrienden “, de voorloper van een voor in het najaar geplant nieuw album. Piet Souer schreef de muziek en Mary Boduin de tekst, een prachtige song met een mooi verhaal.

September 2007 weer nieuw werk, de nieuwe DVD “ Hinter der Sonne” de opnames vonden weer plaats in de wonder mooie cultuurstad Baden-Baden (Dld)

April 2008 – een droom die in vervulling gaat voor Marjan Berger – 14 april 08 stelt zij haar splinternieuw album voor “ As time goes by “ allemaal liedjes uit de ’50 en 60e jaren , een album met de mooiste ballades afgewisseld met heerlijke up-tempo liedjes.

Mei 2008 – Nieuwe Nederlandstalige single “ Midden door mijn hart.

2009 – Nieuwe Nederlandstalige single “ Zeg eenvoudig ja “.

2010 – Oktober 2010 kwam er een nieuw album op de markt “ Geef me een kus “ met als single “ Ik hou van jou “ met o.a. 8 nieuwe liedjes geschreven door J. Hoes senior en zijn zoon Adri-Jan Hoes.

2011 – Augustus 2011 een nieuw Duitstalig album “ Ich liebe das leben “ met 14 prachtige liedjes. Waaronder enkele mooie ballades en heerlijke up tempo nummers met een eigen karakter.

U merkt het. Marjan Berger is van veel markten thuis en deze innemende zangeres weet haar publiek van alle leeftijden te bekoren met een brede waaier hits van toen en nu. Een optreden van haar is een afwisseling van Nederlandstalige, Duitstalige en Engelstalige liedjes met inhoud, maar ambiance is altijd in de buurt. Op haar zaalrepertoire staan ondermeer nummers van Doris Day, Petula Clark, Connie Francis, Dusty Springfield en Vera Lynn, maar ook een groot pakket van eigen nummers die bij een groot publiek aanslaan en die garant staan voor een geslaagde feestavond of diner dansant. Maar houd u enkel van een gezellige Nederlandstalige avond , ook geen probleem, ambiance verzekerd. Marjan Berger is een rasartieste die inmiddels al meer dan 41 jaar on tour door Nederland,Vlaanderen & Duitsland gesteund door een grote groep sympathisanten „De vrienden van Marjan Berger“.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button