Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Marit van Bohemen boeken

Marit van Bohemen boeken

Marit van Bohemen boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Marit van Bohemen of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Marit van Bohemen werd geboren in Wormerveer.

Al snel werd duidelijk dat Marit zich voornamelijk op één doel richtte; haar artistieke talent zo breed mogelijk inzetten. Tot op heden maakt ze hier dan ook dankbaar gebruik van.

In het begin lag haar focus op acteren. Terwijl ze in Amsterdam Nederlands en geschiedenis studeerde deed ze auditie voor de toneelschool in Utrecht en werd ze aangenomen. Na deze met succes afgerond te hebben gaat ze meteen aan het werk en speelt in diverse theater- en televisieproducties.

Tijdens deze periode maakt Marit kennis met het vak presenteren en al snel wordt ze voor diverse evenementen en televisieprogramma’s gevraagd. Om zich deze discipline eigen te maken, kiest ze ervoor het acteren op een lager pitje te zetten. Na een aantal jaren presenteren heeft Marit besloten zich ook weer te focussen op haar acteertalent.

Op dit moment is Marit bezig met de opnames van de serie Voetbalvrouwen en presenteert ze het TELEAC programma Knoop in je Zakdoek.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button