Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Marit Bouwmeester boeken

Marit Bouwmeester boeken

Marit Bouwmeester boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Marit Bouwmeester of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Marit Bouwmeester is bijna per ongeluk in de zeilsport terecht gekomen. Haar grote broer Roelof Bouwmeester achterna, maakte ze kennis met de zeilsport. Na diverse wedstrijden werd ze gevraagd deel uit te maken van de Nationale jeugd kernploeg.

Marit Bouwmeester zeilt in de zeer competitieve Olympische Laser Radial klasse. Ze boekte vanaf 2005 aansprekende resultaten op internationale (jeugd-) kampioenschappen, waaronder een tweede plaats in 2006 op het jeugd WK. De Olympische Spelen in 2008 kwam voor Marit Bouwmeester te vroeg.

In 2010 trekt Marit de stijgende lijn in haar carrière door en wordt ze tweede op het WK. Deze prestatie weet ze in 2011 te verbeteren door wereldkampioen te worden. Op de Olympisch Spelen van Londen doet Marit lang mee om de gouden medaille maar moet uiteindelijke genoegen nemen met een geweldige zilveren medaille. Daarna richt Marit zich alweer op de Olympische Spelen van Rio de Janeiro.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button