Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Mariska Hulscher boeken

Mariska Hulscher boeken

Mariska Hulscher boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Mariska Hulscher of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Mariska Hulscher is na enige tijd weer te zien op de buis! Op dit moment presenteert en interviewt Hulscher families voor het programma HET FAMILIE POTRET. Dit programma wordt wekelijks uitgezonden op RTL 4. Tevens werkt zij aan een nieuwe serie van BEDRIJF IN BEELD wat uitgezonden wordt op RTLZ en RTL7.

Door haar brede ontwikkeling is Hulscher multi-inzetbaar. Als ervaren dagvoorzitter en ondernemer is zij in korte tijd in staat zich in te leven in iedere bedrijfscultuur. Mariska Hulscher denkt mee met de klant en zijn doelstellingen, ontwikkelt, produceert en heeft ruime ervaring als dagvoorzitter, gespreksleider, interviewer en presentator. Scherp, informatief en op maat, infotainment in optima forma. Tevens geeft zij workshops en lezingen op maat en spreekt ze uitstekend Engels en Duits.

Mariska Hulscher studeert in 1989 af als civiel rechtelijk jurist aan de Rijksuniversiteit Leiden. Zij was Sales- en marketingmanager bij een groot telecommunicatiebedrijf en bij een business-to-business uitgeverij. Na een commerciële en marketingcarrière legt zij zich toe op een loopbaan in de journalistiek, de schrijvende pers en de media in het algemeen. Zij werkt onder meer als hoofdredacteur voor het blad Basta, als eindredacteur voor Radio 10 gold magazine en was jarenlang columnist voor o.a. Glossy, Jackie, ANWB Auto, Spits en het Algemeen Dagblad. Daarnaast werkt zij ruim 19 jaar als presentator en producent voor diverse televisiestations. In 2005 start zij met haar compagnon een bedrijf in training en coaching. Gedurende vier jaar gaf zij training, coaching en workshops aan het bedrijfsleven, ondernemers en particulieren. Sinds eind 2008 scheidden hun wegen, Hulscher start de ‘De Relatiecoach’ in Baarn. Zij specialiseert zich in relatie- en scheidingscoaching, zowel zakelijk als privé.

Televisie

Vanaf 1993 tot heden is Hulscher werkzaam als presentatrice/programmamaker bij de Veronica, NCRV, RTL 4, 5 en RTLZ. Zij presenteert voor de NCRV onder meer het 75-jarig Jubileumgala, de indringende reportageserie ‘Hoera een kind’, ‘Gestrand’ en de juridische programma’s ‘De Jury’ en ‘Wat zegt de wet’. Voor RTL interviewde zij onder andere de zoon van de voormalig Sjah van Perzië, Virgin’s Richard Branson, de wereldberoemde band ‘Boyzone’ en vele andere internationale en nationale sterren. Zij was host van de spraakmakende talkshow ‘Mariska’ en presenteerde zeven seizoenen het succesvolle metamorfoseprogramma ‘LookingGood’. Hulscher presenteert op het zakelijk vlak op RTLZ het programma ‘Met grenzeloze ambitie’, een programma over ondernemers en ondernemersschap en ‘Bedrijf in Beeld.’ Op dit moment presenteert en interviewt Hulscher families voor het programma ‘Het Familieportret’. Dit programma wordt wekelijks uitgezonden op RTL4. Tevens werkt zij aan een nieuwe serie van ‘Bedrijf in Beeld’.

Coach

Mariska Hulscher is vanaf 2005 werkzaam als coach, NLP master en RET-therapeut en geeft tevens workshops en lezingen. Haar missie is anderen te helpen om meer inzicht te krijgen in zichzelf en hun eigen unieke doelen te bereiken. Ze is tevens auteur van het coachingboek ‘Ja, ik wil!’ en werkt op dit moment aan haar nieuwe boek over relaties. Mariska Hulscher geeft ook workshops en lezingen naar aanleiding van haar boek.

Ambassadeur

Mariska Hulscher was drie jaar ambassadeur voor de Borstkankervereniging Nederland, waarvoor zij op eigen initiatief de ‘Sterrenveiling’ organiseerde. Mariska ontving in december 2005 de eerste Award van de Stichting Positief Nederland, voor haar inspanningen voor dit goede doel.

Columnist

Mariska Hulscher schrijft al jaren columns voor diverse dag- en weekbladen. Zij schreef onder andere voor Glossy, het Algemeen Dagblad, Spits, Jackie en ANWB Auto. Peter de Jonge (Hoofd Cultuur & Media Algemeen Dagblad) zei over Mariska: ‘een columniste met een scherpe geest en pen, met recht een ontdekking’

Dagvoorzitter en talkshows

Mariska Hulscher is regelmatig dagvoorzitter en presenteert en produceert regelmatig talkshows voor het bedrijfsleven. Klanten, relaties en personeel krijgen op deze manier een duidelijker een ander beeld van managers en de directie van het bedrijf. Scherp, informatief en op maat, infotainment in optima forma. Hulscher ontwikkelde onder meer talkshows voor: KPN, Robeco, UMC Utrecht, het Vastgoedcongres Twente, Oosterberg BV, ING, Fondsevent 2008, GMG Uitgevers, het NVSM-congres, en Croon Elektrotechniek.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button