Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Mario Veltman boeken

Mario Veltman boeken

Mario Veltman boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Mario Veltman of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Een van Nederlands beste zangers, bekend geworden als finalist van de eerste ‘Holland’s Got Talent’ show, is nu te boeken voor uw feest of ander evenement. Ook is Mario te boeken als Solist met Orkesten, Fanfare’s en andere muziekgezelschappen.

Mario zingt een unieke mix van Pop en licht-Klassiek, op een bijzondere manier zoals alleen Mario dat kan.

Via Andrea Bocelli naar Freddy Mercury…
Van Italiaans naar Nederlandstalig…

Van Ballad naar knallende Dansmuziek…

Van Bohemian Rhapsody tot Nessun Dorma en Volare…

Zelden heeft u zo’n diversiteit en originaliteit gehoord. Uniek is de constante kwaliteit… een zanger die verbaast, ontroert en indruk maakt.

Zijn optredens zijn vooral geschikt voor bedrijfs- en andere feesten, waarbij men zoekt naar een zanger die anders is dan anderen. Kernwoorden zijn betrouwbaarheid, flexabiliteit en zeer hoge kwaliteit. Een set wordt altijd zorgvuldig opgebouwd en in overleg afgestemd op het feest of evenement. De mogelijkheden zijn zeer breed. Bij een avondvullend optreden kunt u denken aan een set mooie muziek tijdens het eten, gevolgd door een set heerlijke dansmuziek, waarna wordt afgesloten met een pure knalset met stevige en feestmuziek.

Ook is een puur licht klassieke set mogelijk met de muziek van Andrea Bocelli tot ‘Nessun Dorma’ en andere parels van de licht klassieke muziek. Mario Veltman zingt ook op speciaal verzoek een set met de grootste hits van Queen…een unieke set voor degene die alles al gehoord heeft, en graag eens iets anders wil! De grootste Queen hits in een non-stop unieke mix van 30 minuten. Zeer geschikt voor wat later op de avond.

In het voorjaar van 2009 zal het eerste solo-album van Mario Veltman verschijnen.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button