Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Mario van der Ende boeken

Mario van der Ende boeken

Mario van der Ende boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Mario van der Ende of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Scheidsrechter, scheidsrechter en nog eens scheidsrechter. Ruim 500 wedstrijden in de Nederlandse competitie, een kleine 150 internationale wedstrijden, EK’s van 1992 en 1996, WK’s van 1994 en 1998, 2 Europese en 3 vaderlandse Supercups, 3 buitenlandse Cupfinales, uitverkiezing in 2004 tot Scheidsrechter van de (vorige) eeuw… hij heeft letterlijk en figuurlijk zijn partijtje meegefloten in de voetbalwereld.

Zo zet hij zijn ongekende jarenlange ervaring als scheidsrechter nu in als internationaal opleider van scheidsrechters. In 2005 verscheen zijn boek ‘Gebroken doelpalen’. Die titel refereert aan de door hem geleide halve finale Champions League Real Madrid – Borussia Dortmund. Meer in het bijzonder aan één van de doelen die vlak voor de wedstrijd werd omgetrokken. Ja, hij heeft wat meegemaakt als scheidsrechter. En is in die rol, binnen maar zeker ook buiten het veld, de meest uiteenlopende types, zeg maar gerust ego’s, tegen het lijf gelopen.

Hoe hij zich in dat krachtenveld heeft weten staande te houden? Door het spel te lezen, aan te voelen en zichzelf nooit belangrijker te vinden dan spel en spelers. Door duidelijk en geloofwaardig te zijn. Door zich bij alles te realiseren dat één enkele beslissing het geheel in positieve maar zeker ook in negatieve zin op zijn kop kan zetten.

Zo gaat hij ook om met een zaal, met een publiek. Inlevend, aanvoelend, inspirerend, motiverend, richting gevend, bijsturend en vooral genietend. Ja, genieten, dat doet Mario van der Ende

U kunt Mario van der Ende boeken als

• Spreker

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button