Artiesten en talenten inhuren of boeken
Contact met Lyon & Partners Group Talent Management: 024-397 5174 of 020-636 1111

Mario Piu boeken

Boekingsinformatie voor Mario Piu? Boekingsinformatie aanvragen Of bel direct met 024 -397 5174 of 020-636 1111.

Mario Piu

Mario Piu is een 33-jarige DJ/Producer uit Livorno/Italie. Hij is een van de leden van het BXR Team. Naast zijn liefhebberij voor motors, vooral Harleys’s, is zijn grootste hobby muziek wat uiteindelijk zijn beroep is geworden. Mario presteert het om al 10 jaar professionele DJ te zijn in de Europese music scene.

Een unieke combinatie

van techno en progressive geven Mario zijn eigen sound. Deze sound zet hij ook neer in de BXR Superclub. Hij heeft al verschillende succesvolle tracks op zijn naam staan, o.a. “Mas Experience”, “No Name”, released met Mauro Picotto, “Dedicated” en de samenwerking met More voor “All I need”, “Sexy Rhythm” en “4Ever With Me”.

Daarna kwam natuurlijk de track

met het GSM beltoontje die de eerste plaats veroverde in de Italiaanse danslijsten “Communication (Somebody Answer the Phone)”. Deze track is geremixed door Yomanda en haalde uiteindelijk de 5e plaats in the UK Sales Charts. Bij de laatste editie van de Red Bull Italian Awards, heeft Mario een award gekregen voor de beste techno DJ en in Engeland wordt hij de “Italian Fatboy Slim” genoemd voor zijn creativiteit. Mario is niet alleen bekend in Italie, maar ook in het buitenland wordt hij voor verschillende evenementen gevraagd, o.a. in Engeland, Duitsland, Nederland en Zwitserland.

Na nog twee releases

met Mauro Picotto, “Arabian Pleasure” en de remix van DJ Taucher “Science Fiction”, is hij nu klaar met zijn nieuwste track “Techno Harmony”, een dubbele track met zes verschillende versies. Naast “Techno Harmony”, “Armonia Divina”, and “Questions” (met M-Plus), heeft Mario “Love Game” en “Matrix” gerealesed met de vocals van Pricipe Maurice.

Mario heeft in bijna elke grote club in Europa en Zuid-Amerika gedraaid, maar het remixen van bekende tracks vindt hij ook erg leuk en hij zou best wel eens een keer een track van een producer, die hij bewonderdt, willen remixen.

Mario Piu

Vraag vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Mario Piu of stel een vraag over deze artiest.

Boekingsinformatie aanvragen Wilt u liever bellen? U kunt ons bereiken via 024 -397 5174 of 020-636 1111.
  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 20 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Bekijk andere vergelijkbare artiesten/talenten
Copyright © 2014 evenementenbureau, artiestenbureau en communicatiebureau Lyon & Partners Group.
Op werkdagen zijn onze medewerkers telefonisch bereikbaar via: 024-397 5174 of 020 - 636 1111.
Alle rechten voorbehouden - Onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.