Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Mario Been boeken

Mario Been boeken

Mario Been boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Mario Been of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Mario Been (Rotterdam, 11 december 1963) is een Nederlands voetbalcoach en voormalig voetballer bij onder meer Feyenoord.

Mario Been liet voor het eerst van zich spreken op het WK onder de 20 jaar in Mexico 1983. Op dit toernooi groeide hij uit tot één van de betere spelers.

Mario Been was een aanvallende middenvelder en hij debuteerde voor Feyenoord op 5 september 1982 in de kuip te Rotterdam.

In 1988 vertrok hij voor een periode van 3 jaar naar het Italiaanse Pisa. Weer terug in Nederland speelde hij bij Roda JC en sc Heerenveen. Na een jaartje in Oostenrijk gespeeld te hebben verbond hij zich voor drie seizoenen aan Excelsior en daar beëindigde hij ook zijn loopbaan als voetballer. Hij speelde slechts één interland.

Als voetbalcoach was Mario tussen 2000 en 2004 assistent bij Feyenoord onder Bert van Marwijk. Later keerde hij, na 3 jaar hoofdcoach te zijn geweest bij NEC, terug bij Feyenoord waar hij hoofdcoach werd voor 2 seizoenen.

Een bijeenkomst met Mario Been is altijd succesvol. Mario kan boeiend vertellen over voetbal en natuurlijk vertelt hij vele leuke anekdotes uit zijn roemrijke carrière. Daarnaast vergelijkt hij, vanuit zijn positie als leiding gevend coach, topsport met het bedrijfsleven.

U kunt Mario Been boeken als:

• Spreker

• Panellid

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button