Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Marinus Knoope boeken

Marinus Knoope boeken

Marinus Knoope boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Marinus Knoope of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Marinus Knoope (1947), fysicus, hield zich jarenlang bezig met de vraag in hoeverrre en op welke wijze de mens invloed heeft op zijn eigen levensomstandigheden. Hij werd gefascineerd door het natuurkundige verschijnsel dat werkelijkheid pas lijkt te ontstaan zodra ze wordt waargenomen. In 1989 ontdekte hij de creatiespiraal, een verrassend eenvoudige heldere en praktisch bruikbare beschrijving van de natuurlijke weg waarlangs de mens zijn eigen wensen realiseert.

Van zijn gelijknamige boek De Creatiespiraal zijn inmiddels bijna 100.000 exemplaren verkocht. Het aantal lezingen over de Creatiespiraal nadert de tweeduizend.

Zijn nieuwe boek De Ontknooping is in 2008 uitgekomen.

Marinus Knoope revitaliseert teams en organisaties, geeft managementondersteuning, is loopbaanbegeleider en coacht ondernemers en particulieren. Tot zijn opdrachtgevers behoren onder meer Philips, KPN en Philips Morris.

Van wens naar werkelijkheid

Met de creatiespiraal uw eigen werkelijkheid creëren

Het lijkt zo ingewikkeld om wensen en verlangens te realiseren. Toch is het volgen van dit proces niets anders dan het doorlopen van één van de vele natuurwetten. Daarom beschikken mensen ook altijd precies over die kwaliteiten die ze nodig hebben om hun eigen wensen te realiseren. En hetzelfde geldt voor organisaties: doelstellingen die uit het brein van een organisatie zijn gesteld, zullen haalbaar blijken.

Tijdens deze presentatie geeft Marinus Knoope u een heldere beschrijving van de wijze waarop mensen voortdurend hun gewenste of ongewenste werkelijkheid creëren. Voor leidinggevenden in organisaties en ondernemingen is het een uitstekend hulpmiddel om mensen te stimuleren om het beste in zichzelf tot leven te brengen.

Onder meer de volgende zaken zullen aan de orde komen:

– De creatiespiraal als basis voor persoonlijke- en organisatiegroei.

– Werken aan uw eigen succes: een NATUURLIJKE zaak

– Hoe creativiteit en het nemen van verantwoordelijkheid kan worden gestimuleerd.

– Hoe irritaties positief gebruikt kunnen worden.

De creatiespiraal blijkt een verrassend eenvoudige, heldere en praktische handleiding van de natuurlijke weg waarlangs mensen en organisaties hun wensen realiseren. Mooier en natuurlijker dan auteur Marinus Knoope kan iemand het u niet uitleggen.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button