Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Marijke Helwegen boeken

Marijke Helwegen boeken

Marijke Helwegen boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Marijke Helwegen of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Marijke Helwegen kan bogen op een meer dan indrukwekkende carrière. Jaren geleden verwierf Marijke landelijke bekendheid als het boegbeeld van de plastische chirurgie. Inmiddels is Marijke uitgegroeid tot één van de meest populairste TV-personalities van Nederland.

Marijke Helwegen boeken voor een evenement

De kosten voor een optreden van Marijke Helwegen  zijn op aanvraag. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden voor het inhuren van Marijke.

Wie is Marijke Helwegen

Marijke Helwegen geeft veelvuldig speeches en presentaties in het land, en draait haar mooie handje voor geen enkel onderwerp om. Of het nu gaat om een zakelijke of informele speech met een vette knipoog, of een ‘humoristische’ TV commercial. Dat deze talentvolle dame meer in huis heeft dan haar kennis omtrent plastische chirurgie heeft ze inmiddels wel bewezen.

Icoon van de plastische chirurgie

Ruim twintig jaar geleden maakte Marijke Helwegen plastisch chirurgie in Nederland baanbrekend en wist zij met haar onomwonden eerlijkheid het taboe voorgoed te doorbreken. Het niveau van ‘Miss Facelift’ is Marijke inmiddels meer dan ontstegen. Met haar gevoel voor strategie, humor en zelfspot heeft ze een welverdiende plek in de media wereld.

Het icoon van de plastische chirurgie groeide uit tot het symbool van authenticiteit. “Schoonheid zit van binnen en van buiten”, aldus de diva zelf. Vol vuur en vlam en met ‘borstjes vooruit, lipjes getuit’ presenteert ze zichzelf in het land tijdens openingen, jubilea, presentaties en ontvangsten. Ze weet als geen ander haar publiek te boeien en maakt van elk optreden een daverend succes.

TV-programma’s

Begin 2014 verraste Marijke iedereen door deel te nemen aan het SBS live programma Sterren Springen. Marijke zag het programma als een uitdaging en wilde zich graag eens van een heel nieuwe kant aan het publiek presenteren.

De afgelopen jaren was Marijke veelvuldig te gast in talloze TV-programma’s zoals Life4You, De TV Kantine, Wie Ben Ik?, De Slimste Mens, Koffietijd en andere kijkcijferkanonnen.

Reclamecampagne met Marijke Helwegen

Marijke Helwegen werkte mee aan diverse ludieke commercials en campagnes. Kijk voor meer informatie over het inhuren van bekende Nederlanders voor een (reclame) campagne op onze pagina Celebrity Based Campaigning.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button