Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Marije van Hunenstijn boeken

Marije van Hunenstijn boeken

Marije van Hunenstijn boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Marije van Hunenstijn of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Marije van Hunenstijn deed in 2014 haar eerste internationale ervaring op tijdens de wereldjunioren-wereldkampioenschappen. Daar nam Marije deel aan zowel de 100 meter sprint als de 4 x 100 meter estafette. Op de 100 meter sprint kwam ze in de finale!

Marije van Hunenstijn boeken voor een evenement

Marije van Hunenstijn is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. Wil je Marije van Hunenstijn inhuren voor een sportclinic of als spreker? We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Sportprestaties Marije van Hunenstijn

Gouden medaille EK atletiek

In 2016 werd Marije op jonge leeftijd 4e op de Nederlandse kampioenschappen. Vanaf dat moment werd ze alleen nog maar beter. Met als hoogtepunt dat ze mee mocht naar Brazilië voor de Olympische Spelen, echter wel als reserve. In de series werd Marije aangewezen op de 4 x 100 meter estafette en behaalde ze de finale.

NK Atletiek

In 2019 was Marije van Hunenstijn het gezicht van het NK atletiek, in haar eigen stad Apeldoorn! Tevens wist ze zich in 2019 al te kwalificeren voor de Olympische spelen van 2021 in Tokio op de 100 meter sprint. Met een enorme PR; een persoonlijk record van 11.13 seconden! Marije is een laatbloeier, maar ze wordt alleen nog maar beter en beter.

Marije van Hunenstijn – over de NK Atletiek in Apeldoorn.

Marije van Hunenstijn boeken
Marije van Hunenstijn boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button