Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Mariette Fehmers boeken

Mariette Fehmers boeken

Mariette Fehmers boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Mariette Fehmers of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Mariette Fehmers

Mariëtte Fehmers (09-10-1967) is een geboren en getogen Amsterdamse. Ze is opgegroeid in een groot gezin, ze heeft vier broers. Tijdens haar VWO tijd speelde Mariëtte in veel musicals en revues. Iets dat ze voortzette tijdens haar studie rechten aan de Universiteit van Amsterdam. Ze was daar actief lid van het studentencabaret en stond zelfs in de Kleine Komedie met de musical ‘Saperlipampette’.

Aangezien Mariëtte altijd al

dol op reizen is geweest koos ze er na het afronden van haar studie voor om stewardess te worden. Dit heeft ze een jaar gedaan om vervolgens aan de slag te gaan als salesmanager bij het kledingmerk ‘Esprit’. Mariëtte kon wederom het reizen niet laten en accepteerde een functie in Parijs, waar ze drie jaar heeft gewerkt.

Na zes jaar

besloot Mariëtte dat het tijd was om een van haar dromen te verwezenlijken. Ze zegde haar baan op en wilde een wereldreis gaan maken. Juist op dat moment kreeg ze de aanbieding om bij FOX 8 een sportprogramma te presenteren. Ze besloot haar reisplan even in de koelkast te zetten en op de aanbieding in te gaan. In dezelfde week dat het programma bij FOX 8 stopte werd Mariëtte gebeld door SBS 6 met de vraag of ze een screentest wilde doen voor het programma ‘Vakantie-TV’. Mariëtte zag hierin de ideale kans om alsnog het reizen op te pakken en maakte op 16 december 1999 voor het eerst haar opwachting in het reisprogramma van SBS 6.

Na een jaar de hele wereld te hebben rondgereisd

voor ‘Vakantie-TV’ is Mariëtte vorig jaar overgestapt naar NET 5 om aldaar het human interest tv-programma, getiteld ‘S.O.S.-KLUSSEN!’ te gaan presenteren.

In september 2001

neemt Mariëtte de presentatie van het SBS 6 Doe-het-zelf-magazine ‘Klussen & Wonen’ op zich. Mariëtte laat, samen met Dennis Mulder, de kijker stap voor stap zien wat er allemaal bij klussen en stylen komt kijken.

Na al dit klussen

was het tijd voor iets nieuws en ging Mariëtte, die ondertussen zelf moeder werd, de presentatie doen van het SBS6-programma “De Verloskundigenpraktijk”.

Tevens werkte Mariëtte

het afgelopen jaar mee aan de programma’s ‘Eneco Stralend Nederland’ en ‘Moneymakers’.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button