Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Marielle Bastiaansen boeken

Marielle Bastiaansen boeken

Marielle Bastiaansen boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Marielle Bastiaansen of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Marielle Bastiaansen is ruim 25 jaar werkzaam in de kappersbranche, en is ook gediplomeerd visagiste en grimeuse. Inmiddels heeft ze alle aspecten van deze beroepen al doorlopen. Marielle heeft in diverse salons gewerkt, trainingen aan kappers gegeven, trend shows met het creatieve team van Wella gegeven, vele presentaties op het gebied van mode verzorgd, en televisiewerk gedaan. Daarnaast heeft ze voor Nature’s Choice een eigen cosmetica lijn opgezet.

Marielle Bastiaansen boeken voor een evenement

Marielle Bastiaansen is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten voor een boeking van Marielle.

Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Wie is Marielle Bastiaansen

Marielle was voor het eerst in het programma “Dat Staat je Goed”, met Caroline Tensen te zien. Daarna heeft ze voor het programma “Goedenavond Nederland” mode-items gedaan en voor het KRO programma service uur met Manuela Kemp de metamorfoses verzorgt. Daardoor is ze in aanraking gekomen met regionale televisie, wat uitgegroeid is tot mede eigenaresse van de zender en produktie bedrijf Tv&CO.

Looking Good

In Looking Good helpt Marielle niet alleen met het bepalen van de laatste haarmode, maar adviseert ze ook kappers en consumenten over de laatste trends op haar en make-up gebied. Je kunt wekelijks de metamorfoses op RTL 4 bewonderen.

Presenatrice bij evenementen

Naast haar werk voor Looking Good kom je Marielle regelmatig tegen als presentatrice bij evenementen of presentaties door het hele land. Ook verzorgt ze regelmatig metamorfose dagen en -avonden, schrijft ze columns voor onder andere Vrouw Online. Een druk bezette vrouw dus. Zeker omdat ze bij Tv&Co ook nog haar eigen lifestyle en jongeren programma “De Opdracht” presenteert.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button