Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Marianne Weber boeken

Marianne Weber boeken

Marianne Weber boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Marianne Weber of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Marianne Weber heeft inmiddels miljoenen albums verkocht; een resultaat waar menig artiest jaloers op mag zijn. Niet voor niets wordt Marianne Weber de Koningin van het Levenslied genoemd. Ze is nog steeds de ultieme zangeres van en voor het volk.

Marianne Weber boeken voor een evenement

De kosten voor een optreden van Marianne Weber zijn op aanvraag. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden voor een boeking.

Wie is Marianne Weber

Haar album ‘Lichtjes In Jouw Ogen’ is net als haar vorige album ‘Hartje van Goud’ een zeer gevarieerd album, met dezelfde verscheidenheid aan mooie melodieën en herkenbare teksten over liefde, vreugde en verdriet. Drie emoties die heel dicht bij elkaar liggen en die Marianne Weber perfect weet te verwoorden in haar levensliedjes.

Als klein meisje was Marianne Weber al dol op het Hollandse repertoire. Ze kocht alle platen van de Zangeres Zonder Naam en keek iedere week naar ‘Op Volle Toeren’. Het levenslied zat toen al in Marianne’s bloed. Nadat ze twee singles uit had gebracht, kreeg ze enorm veel airplay bij de diverse piratenzenders en had ze steeds vaker optredens in het land.

Duetten met Frans Bauer

Tot Marianne Weber’s grootste successen behoort ook de samenwerking met Frans Bauer. Met hem nam ze het duettenalbum ‘De Regenboog’ op met de gelijknamige nummer 1 hitsingle. De single bereikte een platina status en het gezamenlijke album van Marianne Weber en Frans Bauer brak alle records. Dit album werd beloond met 3x platina in 1997. Ook de gezamenlijke single ‘Wat Ik Zou Willen’, waarvan de opbrengsten ten goede kwamen aan de slachtoffers van de vuurwerkramp in Enschede, was goed voor een platina single award. Daarna volgde het duettenalbum met Frans Bauer ‘Wat Ik Zou Willen’, dat in Nederland dubbel goud haalde.

In 2008 bracht Marianne Weber met Frans Bauer opnieuw een duettenalbum uit, dat binnen no-time op nummer 1 terecht kwam. Als bekroning van dit fantastische project stonden ze samen vijf keer in Ahoy’.

Theateroptredens

Vanaf 2001 was Marianne Weber regelmatig te zien in het theater. Deze concerten bieden haar de uitgelezen mogelijkheid om haar fans te bedanken voor hun steun. Het maakt daarbij niet uit of ze in kleine of grote zalen staat. Zoals ze zelf zegt: “Ik sta met net zoveel plezier in kleine cafeetjes als in een theater of een feesttent. Ik doe het allemaal met evenveel liefde”.

Marianne Weber blijft altijd op zoek naar vernieuwing, om het voor haarzelf en voor haar fans spannend te houden. In 2001 verraste ze met het met goud bekroonde album ‘Country & Weber’. Hierop vertolkte ze bekende countryhits op geheel eigen wijze. Het nummer ‘De Vredesduif’ werd een grote hit in het land.

Als voorloper van haar album ‘Lichtjes in jouw ogen’ verscheen in 2006 de single ‘De Italiaan’. Op het album geeft Marianne Weber haar visie op liefde, verdriet en geluk zoals alleen zij dat kan. Het is een echt levenslied album, maar bevat ook feestelijke nummers die steevast een hele kroeg aan de polonaise krijgen.

In 2007 bracht Marianne Weber het album ‘Tranen van geluk’ uit. Met de single ‘Een meisje huilt’ gaf ze een duidelijk signaal naar de buitenwereld af. Dit zeer emotionele nummer heeft inmiddels vele harten geraakt en stof doen opwaaien.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button