Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Mariana Verkerk boeken

Mariana Verkerk boeken

Mariana Verkerk boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Mariana Verkerk of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Mariana Verkerk is een Nederlands-Amerikaans model, catwalkcoach, televisiepersoonlijkheid en producent. Als model heeft ze de catwalk belopen voor verschillende ontwerpers, waaronder Michael Kors en Victoria’s Secret. Na een succesvolle carrière als model werkte Mariana mee aan diverse talentenjachten gericht op modellenwerk, zoals Holland’s Next Top Model.

Mariana Verkerk boeken voor een evenement

Mariana Verkerk is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Wie is Mariana Verkerk

Mariana Verkerk werkte als model voor Elite Model Management samen met supermodellen als Naomi Campbell, Kate Moss en Tyra Banks. Ze reisde de hele wereld over om modeshows te lopen. Daarnaast verscheen Mariana op de cover van verschillende vooraanstaande magazines, zoals Elle, Vogue en Harper’s Bazaar. Terwijl haar carrière nog in volle gang was, werd ze gevraagd om de catwalkcoach van Mogull Talent te worden, dat destijds een van de grootste en meest gerespecteerde scoutingbedrijven in de Verenigde Staten was. In de loop der jaren leerde Mariana Verkerk tienduizenden mensen hoe ze de catwalk moesten bewandelen.

Televisiewerk

In 2005 werd Mariana Verkerk gevraagd om jurylid te worden van het programma Scandinavia’s Next Top Model. Al snel volgde de jurydeelname aan de gelijknamige Nederlandse variant van het programma, Holland’s Next Top Model. Tijdens de eerste editie was ze gastjurylid, maar de opvolgende vier jaar zat ze in het vaste panel. Daarnaast was ze ook te zien als jury in de twee reeksen van de Benelux.

In 2013 deed Mariana mee als kandidaat in het eerste seizoen van Atlas. In 2016 was ze te zien in het programma Jouw Vrouw, Mijn Vrouw VIPS van RTL. Ze ruilde voor haar deelname van huis en haard met realityster Hanny Veerkamp.

In 2019 was Mariana Verkerk een van de deelnemers in het twintigste seizoen van Expeditie Robinson.

Mariana Verkerk boeken
Mariana Verkerk boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button