Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Marga van Praag boeken

Marga van Praag boeken

Marga van Praag boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Marga van Praag of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Politici weet ze te verleiden tot het doen van nieuwswaardige uitspraken in een niets verhullend taalgebruik. Ze zet daarmee de toon op de Nederlandse televisie bij het ‘NOS Jeugdjournaal’ dat in 1980 begint uit te zenden. De combinatie nieuws, televisie en kinderen blijkt haar op het lijf geschreven. Na veertien jaar geeft ze de fakkel over aan een nieuwe generatie. Zo maakt ze de overstap naar het ‘journaal voor volwassenen’. “Nieuws is voor mij een verslaving waar je nooit meer vanaf komt…”

Marga van Praag maakt in 1968 haar debuut

bij de VARA-televisie. Enkele jaren aan de Amsterdamse toneelschool gaan hieraan vooraf. Op jeugdige leeftijd leidt ze al discussies in het programma ‘Fanclub’. Ze presenteert ‘De Jonge Onderzoekers’ en werkt mee aan kunstuitzendingen. Voorts is ze verantwoordelijk voor de produktie voor de quiz ‘Twee voor Twaalf’ en maakt deel uit van de redactie van het satirische programma ‘Hoe Bestaat Het’.

Naast haar werk als presentatrice

opereert Marga al weer geruime tijd als verslaggeefster en interviewer voor het ‘NOS Journaal’. Marga’s credo: “Altijd proberen objectief te blijven en afstand te houden”. Humor en het vermogen tot relativeren noemt ze haar belangrijkste wapens. Marga van Praag is in de loop der jaren uitgegroeid tot een all-round presentatrice. Ze leidt de meest uiteenlopende forumdiscussies en themadagen, waarbij ze zich ontpopt als een vragensteller met een brede maatschappelijke belangstelling. Marga van Praag: een warme persoonlijkheid die in staat is de meest ingewikkelde zaken tot de kern terug te brengen.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button