Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Marco Verhagen boeken

Marco Verhagen boeken

Marco Verhagen boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Marco Verhagen of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Marco Verhagen wordt geboren op 8 juni 1976 in Dordrecht en al snel zal blijken dat Marco de ambitie heeft bij de televisie te werken.

Begin 1992 maakt acteur, presentator en voice-over Marco Verhagen zijn televisiedebuut in “De Schreeuw van de Leeuw” waarin hij laat zien een goede Bob de Rooy te zijn. Sindsdien is Marco ieder televisieseizoen wel ergens te zien. In 1995 schrijft Marco zich in bij “Harry Klooster Casting”, waarna hij figureert in diverse series als “GTST” en “Goudkust”. Harry Klooster ziet wel iets in Marco. Hij laat hem opdraven als ober mét tekst in “Goudkust”. Na twee seizoenen te hebben geoberd krijgt Marco nog enkele andere gastrollen in deze populaire soap. Verder speelt hij gastrollen in “Westenwind”, “Rozengeur & Wodkalime” en “Het Glazen Huis”. De laatste jaren was Marco te zien in ONM als manager van Hotel de Waalberg.

In 2003 doet hij mee aan Veronica’s talentenjacht “TV Sterren van Morgen”, met in de jury Mylène de la Haye, Henk Jan Zandberg, Jack Gadella en Bert van der Veer. Van de 1100 kandidaten komt Marco, samen met vier anderen, in de finale. Tijdens dit programma valt ook Marco’s donkere stemgeluid op.

Hij krijgt een baan als freelance voice-over bij SBS “Shownieuws” en “Show van Nederland”. Na een half jaar presenteert hij zijn eerste programma voor NET5: “Shop-A-Holic”. Hiervoor verzorgt hij ook de voice-overs.

Landelijke bekendheid krijgt Marco als hij in 2004 deelneemt aan het RTL4 programma “De Perfecte Partner” en zijn verschijning in de commercials voor keukengigant “Grando Keukens”. Optredens in “Kopspijkers”, “RTL Boulevard” en “Shownieuws” volgden.

Tegenwoordig is Marco te zien en horen als presentator en voice-over bij RNN7, de nieuwste commerciële Rotterdamse regionale zender. Voor deze zender presenteert hij momenteel “Arbeidsmarkt TV”. Eerder was hij bij RNN7 te zien als presentator van “ShowGallery”, “Alles over Wonen”, “Regio Business”, “The Casting” en “Brains @ Work”.

Ook de radio is geen onbekend terrein; in 2006 neemt hij samen met vriend en collega Eddy Keur een pilot op van een gezellig en humoristisch radioprogramma. In dat jaar neemt hij, tevens met Keur, een pilot op voor een nachtprogramma voor Talpa; “Strangers in the Night”.

Sinds juni 2006 werkt hij als free lance radionieuwslezer bij persbureau NOVUM.

Eind 2006 wordt Marco presentator van het dagelijkse ochtendmagazine “Tijd voor Tien” op de zender Tien, het voormalig Talpa. Dit programma presenteert hij samen met Sanne Heijen.

Later dit jaar zal Marco 13 weken lang te zien zijn in de nieuwe Nickelodeon serie “Bassie & de Ontvoering” waarin hij één van de hoofdrollen speelt.

Op RTL8 presenteert Marco eind 2007 samen met Eddy Keur 24 afleveringen van de late night talkshow “Boys Tonight”.

Ook in 2008 zit Marco niet stil. Op 2 juni van dat jaar lanceert hij een compleet nieuwe boyband, IDSF, bestaande uit drie ex Idols kandidaten. Klik hier voor de site . Daarnaast richt hij Planet StarZ op, een artiestenmanagement waarmee hij de belangen wil behartigen voor bekend en/of onbekend talent. Ook is hij weer dagelijks te zien op alle RTL zenders als presentator van “Astrotijd VIPS”. Op de regionale zender voor de regio Haaglanden, InfoThuis TV, presenteert hij dagelijks het “InfoThuis Magazine”.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button