Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Marco Schuitmaker boeken

Marco Schuitmaker boeken

Marco Schuitmaker boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Marco Schuitmaker of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

De carrière van Marco Schuitmaker staat in vuur en vlam! Deze veelbelovende Nederlandstalige artiest uit Oude Pekela heeft zich de laatste jaren op de kaart weten te zetten met zijn frisse sound en altijd brede glimlach. Marco Schuitmaker is zeer geschikt om te boeken voor een Nederlandstalig feest, communiefeest, verjaardag, bedrijfsfeest, tentfeest of een Hollandse avond.

Marco Schuitmaker boeken voor een evenement

De kosten voor een optreden van Marco Schuitmaker zijn op aanvraag. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden voor een boeking.

Wie is Marco Schuitmaker

Marco brak in 2018 door met singles als ‘Een Nieuwe Liefde’, ‘Zomernacht In Griekenland’ en ‘Kom Laat Je Horen’. Met de release van zijn debuutalbum ‘Mijn Droom’ komt er voor Marco Schuitmaker een heuse droom uit. Het resultaat is een fris, afwisselend en vrolijk album waarmee Marco zijn talenten ten toon kan stellen. Vanaf het moment van release riep iedereen dat ‘Vuur En Vlam’ dé hit van het album was. ‘Vuur En Vlam’ is een hippe, dansbare en zomerse track met moderne elementen.

Marco Schuitmaker is actief bezig een carrière op te bouwen, en dat vertaalt zich dan ook in diverse optredens in het land. Zo is hij een graag geziene gast op onder andere het Mega Piraten Festijn. Insiders spreken van ‘een nieuwe’ Mart Hoogkamer en de frisse opvolger van Tino Martin.

Gezellige en dansbare muziek

Zijn hoge gunfactor gecombineerd met zijn gezellige, vrolijke en dansbare muziek blijkt dé mix voor succes. Marco Schuitmaker is een veelbelovende artiest waarvan we in de toekomst nog veel van zullen horen. Voor deze altijd nuchtere Nederlandstalige zanger is het een droom die nu al uitkomt!

Marco Schuitmaker – Engelbewaarder. Zijn hit uit 2022 stond in diverse Nederlandstalige lijsten zoals SterrenNL en RadioNL op nummer één.

Marco Schuitmaker boeken
Marco Schuitmaker boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button