Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Marco Borsato tribute Jos Cové boeken

Marco Borsato tribute Jos Cové boeken

Marco Borsato tribute Jos Cové boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Marco Borsato tribute Jos Cové of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Jos Cové brengt een half uur lang allergrootste en meest swingende hits van Marco Borsato. De leukste en meest charmante Marco Borsato-imitator van Nederland en België doet dit op zeer overtuigende wijze. Het publiek wordt al snel door Jos gegrepen, zodat een dansende en meezingende massa ontstaat.

Jos Cové heeft inmiddels al op vele podia in Nederland en België gestaan. Veel mensen wrijven zich in de ogen en vragen zich af: “Is hij het nu echt of niet?” en “Playbackt hij?”. Maar Jos is echt zichzelf en zingt altijd live! Of hij nu voor een groot of klein publiek staat, het maakt niet uit. Hij krijgt met zijn act de aandacht van zijn publiek en weet die vast te houden. Met deze act haalt u een knaller in huis.

Jos heeft van zijn passie zijn vak gemaakt en die passie komt duidelijk naar voren in zijn succesvolle act Jos Cové zingt Borsato. Hij brengt onder andere de hits ‘Ik leef niet meer voor jou’, ‘Je hoeft niet naar huis vannacht’ en de superhit ‘Rood’.

Als er voorkeur wordt gegeven voor een bepaald lied van Marco Borsato kan dit altijd besproken worden. En indien mogelijk kan dit speciale lied ook vertolkt worden. Wil je bijvoorbeeld dat er een mooie ballade verwerkt wordt in het optreden van Jos Cové, zoals ‘Dochters’, of de nummer 1 hit ‘Waterkant’? Dat kan geregeld worden!

Jos is met zijn Marco Borsato tribute act onder andere al te zien geweest bij RTL5 Nachtsuite, Omroep Brabant en bij Talpa met zijn liveoptreden in het Big Brother Hotel. Verder is Jos Cové ook bekend als schrijver van de megahit ‘Maak me gek’.

Jos Cové – 100% Live. 100% Emotie. 100% Feest.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button