Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Marcel Wouda boeken

Marcel Wouda boeken

Marcel Wouda boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Marcel Wouda of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Geen zwemmer in Nederland heeft in de afgelopen eeuw zo een erelijst opgebouwd als Marcel Wouda. Hij vestigde twee keer een wereldrecord, behaalde tien Europese en twee wereldtitels en was ook nog eens 52 keer Nederlands kampioen.

Als eerste Nederlandse man won hij een wereldtitel binnen het zwemmen. In 1996 won Marcel Wouda veel, maar tijdens de Spelen in Atlanta greep hij net naast het eremetaal. Het brons op de Spelen van Sydney in 2000 was een meer dan verdiende plak en afsluiting van een zeer imposante zwemcarrière.

Na zijn actieve carrière als zwemmer gebruikte Marcel Wouda zijn ervaringen uit de topsport in het management van de Philips zwemploeg, waar destijds onder andere Pieter van den Hoogenband deel van uitmaakte. Daarna gaf hij zwemtraining aan jeugdige talenten als bondscoach van de junioren. Marcel Wouda is de zwemcoach van onder andere Olympisch-, Wereld- én Europees kampioene zwemster Femke Heemskerk.

Sinds het WK zwemmen van 2005 is Marcel tevens commentator bij Eurosport.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button