Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Marcel Visscher boeken

Marcel Visscher boeken

Marcel Visscher boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Marcel Visscher of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Marcel Visscher voltooide de musicaltheater-opleiding aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg. Ook volgde hij zanglessen bij onder andere Edward Hoepelman, Alberto ter Doest en Margot Giselle en Rein Kolpa.

Daarna speelde hij de rol van Mijnheer Tijd in CARO in het Efteling Theater. Ook was hij te zien in de titelrol van de Efteling sprookjesmusical De Gelaarsde Kat. Marcel was dance captain en castlid bij Elisabeth in Concert op Paleis Soestdijk.

Marcel Visscher was te zien in diverse musicals, zoals Cirque Stiletto 2 met Ellen ten Damme, Shrek de Musical, Miss Saigon, Petticoat, Hairspray, Les Misérables, Cats, Beauty And The Beast, Love Me Just A Little Bit More, Musicals In Concert 2, Drie Musketiers, Saturday Night Fever, Chicago en Oliver! In 2016 speelde hij Gaston in Disney’s Beauty and the Beast in het AFAS Circustheater in Scheveningen.

In 2010 won Marcel de John Kraaijkamp Musical Award voor beste mannelijke bijrol voor zijn rol als Corny Collins in Hairspray.

Op televisie speelde hij in 2015 steward Sebastiaan Stessen in Koefnoen Presenteert.

Marcel Visscher was werkzaam als docent bij Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg, de Song and Dance Academy in Zwolle en bij Lucia Marthas Institute of Perfroming Arts in Groningen en Amsterdam. Daarnaast regisseert hij en geeft hij diverse workshops.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button