Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Marcel van de Ven boeken

Marcel van de Ven boeken

Marcel van de Ven boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Marcel van de Ven of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Marcel van de Ven is bij het grote publiek bekend als chef recherche van het opsporingsteam in het AVRO-TROS programma ‘Hunted’. Eerder werkte hij mee aan televisieprogramma’s als ‘Ontvoerd’, ‘Op de vlucht’ en ‘Uit de greep van de Loverboy’.

Marcel van de Ven boeken voor een evenement

Marcel van de Ven is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Wie is Marcel van de Ven

Marcel was ruim 10 jaar werkzaam bij de Unit Specialistische operaties van de landelijke eenheid, waarvoor hij wereldwijd leiding gaf aan geheime operaties en werkte als undercover en infiltratie specialist. Deze operaties maakten deel uit van onderzoeken in de strijd tegen de zware georganiseerde criminaliteit.

Specialist in rechercheonderzoeken

Daarna was Marcel operationeel leidinggevende van diverse specialistische rechercheafdelingen zoals het observatieteam, forensische opsporing en zedenzaken. Ook was hij politieonderhandelaar bij gijzelingen, afpersingen en ontvoeringen. In die jaren heeft Marcel gewerkt aan diverse zeer spraakmakende rechercheonderzoeken op het gebied van liquidaties en ontvoeringen.

Tegenwoordig is Marcel van de Ven werkzaam als trainer en coach, en is hij CEO van een recherchebureau.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button