Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Marcel van de Ven boeken

Marcel van de Ven boeken

Marcel van de Ven boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Marcel van de Ven of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Marcel van de Ven is bij het grote publiek bekend als chef recherche van het opsporingsteam in het AVRO TROS programma Hunted. Eerder werkte hij mee aan televisieprogramma’s als ‘Ontvoerd’ ‘Op de vlucht’ en ‘Uit de greep van de Loverboy’.

Marcel is ruim 10 jaar werkzaam geweest bij de Unit Specialistische operaties van de landelijke eenheid, waarvoor hij wereldwijd leiding gaf aan geheime operaties en werkte als undercover en infiltratie specialist. Deze operaties maakten deel uit van onderzoeken in de strijd tegen de zware georganiseerde criminaliteit. Daarna was Marcel operationeel leidinggevende van diverse specialistische rechercheafdelingen zoals het observatieteam, forensische opsporing en zedenzaken. Tevens was hij politieonderhandelaar bij gijzelingen, afpersingen en ontvoeringen. In die jaren heeft Marcel gewerkt aan diverse zeer spraakmakende rechercheonderzoeken op het gebied van liquidaties en ontvoeringen.

Momenteel is Marcel CEO van een recherche bureau en werkzaam als trainer en coach.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button