Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Marcel Maijer boeken

Marcel Maijer boeken

Marcel Maijer boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Marcel Maijer of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Marcel Maijer begon zijn carrière als sportjournalist bij het Amsterdamse AT5. Na een kort avontuur als eindredacteur bij het programma Tafel van Zeven bij Sport 7 maakte hij in 1997 de overstap naar RTL. Bij RTL was Marcel in eerste instantie werkzaam bij het RTL Nieuws, waar hij de sportitems verzorgde als verslaggever.

In 2001 begon Marcel met het presenteren van sportprogramma’s. Hij presenteerde onder andere Wimbledon, waar hij samen met ’analisten’ Jacco Eltingh en Jan Siemerink de wedstrijden voor- en nabeschouwde. Verder presenteerde hij diverse autosportprogramma’s (Formule 1) en voetbalprogramma’s (met name Engels en Duits voetbal).

Tegenwoordig is Marcel voornamelijk bekend van het darten en de vechtsport. Marcel is het gezicht van RTL Sport. Door zijn enthousiasme, kennis en ontspannen manier van presenteren heeft hij menig sportliefhebber weten te boeien tijdens diverse programma’s.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button