Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Marc Nochem boeken

Marc Nochem boeken

Marc Nochem boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Marc Nochem of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Marc is in 2000 afgestudeerd aan de Akademie voor Kleinkunst in Amsterdam. Sindsdien is hij continu aan het werk geweest in het theater. Zo is hij medeoprichter, speler en zakelijk leider van jeugdtheatergroep Nochem & van Luyn en oprichter van jeugdtheatergroep Theater in de Klas. Ook werkte hij bij theatergroepen als Het Nationale Toneel en Oostpool.Al vele jaren is hij een terugkerende gastacteur in Het Sinterklaasjournaal en Studio Snugger, maar ook in vele andere series was hij te zien. Denk hierbij aan Danni Lowinski, Lotte, De Co-assistent, Flikken Maastricht, De Zuidas en Zomer in Zeeland (rol Gert Beuker). Hij speelde tevens een rol in de film Fashion Chicks.
Marc heeft een eigen band genaamd Humblebee. Naast acteur en muzikant is Marc ook regisseur, schrijver, zanger, theaterdocent vertaler en stemacteur. Hij was te zien in meerdere commercials o.a. voor AllSecur, Secret Escapes, Pickwick en Toyota.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Populaire artiesten

Call Now Button