Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Marc Brekoo boeken

Marc Brekoo boeken

Marc Brekoo boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Marc Brekoo of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Marc Brekoo geeft presentaties met handvatten voor de toekomst, waarbij uitgaan van je eigen creatieve kracht de beste kansen schept. Immers: ‘Wat je zelf hebt, heeft een ander niet’. Als spreker houdt hij ons op een uitdagende manier een spiegel voor.

Marc Brekoo boeken voor een evenement

Marc Brekoo is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Wie is Marc Brekoo

Marc Brekoo begeleidt al jaren bedrijven op het gebied van strategie, (re-) organisatie en management development. Banken schakelen hem regelmatig in voor het doorlichten van organisaties en zijn deskundig advies bij bedrijfsopvolging.

Thema’s en strategie

Thema’s van zijn lezingen zijn onder andere: Bedrijfsopvolging, Businessplanning, en Haal de toekomst nu binnen. Moeten we DOODgroeien of DOORgroeien? Wat zijn de verwachte toekomstige economische ontwikkelingen? Waarom groeien de beste bedrijven tegen de stroom in? Welke producten hebben de beste groeikansen?

Creativiteit en kansen

Marc Brekoo weet waar hij over spreekt, en komt met een scala aan praktijkvoorbeelden waar een ieder zich wel in herkent. Hij is ervan overtuigd: “Een markt biedt altijd, hoe dan ook, kansen. De kunst is om de creativiteit van een bedrijf of organisatie in te zetten op bereikbare kansen.”

En dat die kansen bereikbaar zijn, hangt veelal samen met de interne organisatie. Volgens Marc Brekoo is een luisterend oor naar de eigen medewerkers dan ook van cruciaal belang.

Een lezing volgen van Marc Brekoo geeft inzicht in de eigen valkuilen én de mogelijkheden.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button