Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Manuela Kemp boeken

Manuela Kemp boeken

Manuela Kemp boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Manuela Kemp of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Manuela Kemp begint als DJ bij radiopiraat Dynamic. Na een interview met Rob Houwer wordt zij gevraagd om de productiewerkzaamheden voor zijn speelfilm ‘Het bittere kruid’ te doen. Voor RTL4 presenteert Manuela verschillende programma’s, waaronder Eigen Huis en Tuin en Gezondheid.

Manuela Kemp boeken voor een evenement

Manuela Kemp is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Wie is Manuela Kemp

Na een paar jaar bij RTL gaat Manuela aan de slag bij de KRO. Hier krijgt ze met het programma Maan bij Nacht alle vrijheid om haar twee grootste passies, presenteren en zingen, te combineren. Daarna keert Manuela terug naar RTL4 en presenteert ze diverse programma’s, zoals Alles voor de Band, Het Swingpaleis, de Edison Music Awards, Dayzers en Bobo’s in the Bush. Ook is ze de presentatrice van De Vrienden van Amstel en de gelijknamige jaarlijkse liveshow in Ahoy.

Als actrice speelde Manuela een rol in de films ‘De Zeemeerman’ en ‘Alice in Glamourland’, en deed ze gastrollen in diverse televisieproducties.

Manuela Kemp als zangeres

De zangcarrière van Manuela begint bij de meidengroep The Revelletes. Daarna is ze in 1997 achtergrondzangeres tijdens de theatertour van Ramses Shaffy. Haar debuut album ‘Slapeloze nachten’ komt in 2001 uit, en in 2004 verschijnt de single ‘In het licht van jouw ogen’. Naast optredens met haar eigen Manuela Kemp Band treedt Manuela ook op met showorkest Hollywood Boulevard, met Suzanne Klemann (van Loïs Lane), met de gelegenheidsband The Cheddar Headz of met Girls Wanna Have Fun, een gezelschap van van spraakmakende meiden uit de pop- en rockscène.

Playboy

Door uit de kleren te gaan voor Playboy bewijst Manuela Kemp dat ze haar image van ‘sex, drugs and rock & roll’ meer dan waard is. Manuela koos voor de fotografe Patricia Steur om de foto’s in de Californische woestijn langs Route 66 te maken.

Manuela’s handelsmerk is haar vamp-achtige uitstraling en haar hese stem.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button