Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Manuel Broekman boeken

Manuel Broekman boeken

Manuel Broekman boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Manuel Broekman of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Manuel Broekman (Amsterdam, 26 december 1986) is een Nederlands acteur en model.
Broekman maakte zijn acteerdebuut als Peter in het tweede seizoen van de VPRO-kinderserie Madelief, een rol die naar eigen zeggen “op het lijf stond geschreven”. Op vijftienjarige leeftijd was hij een aantal maanden te zien als Lex Citroen in Onderweg naar Morgen. Eind 2005 krijg hij een vaste rol in de dramaserie Sprint. In 2007 speelde hij de rol van Dylan Woesthoff, de televisiezoon van Barry Atsma, in de dramaserie Voetbalvrouwen van Talpa. De rol werd in het tweede seizoen overgenomen door Ludwig Bindervoet.

Na zijn rol in Voetbalvrouwen is Broekman vooral te zien geweest in bioscoopfilms. In 2009 speelde hij een rol in de film Limo over de meidengroep KUS. In datzelfde jaar was hij te zien in Lover of loser in de rol van Max en Alles stroomt. Ook heeft hij gespeeld in de film Sterke verhalen, Smoorverliefd en Hartenstraat.

Op 17 oktober 2010 werd bekend dat Broekman mede-presentator wordt van het programma Spuiten en Slikken van BNN. In 2012 speelde Manuel een rol in de film Marathon.

Vanaf 2010 was Manuel te zien in de populaire BNN serie “Feuten”. Daarin vertolkt hij de hoofdrol van Bram Wagtmans in seizoen 1, 2 en 3 en in de film “Feuten: Het Feestje”. Voor BNN was hij tevens te zien als presentator van “Spuiten en Slikken”.

In 2014 gaat Manuel samen met Géza Weisz voor het eerst zijn eigen producties en nummers uitbrengen als Dj-duo.

 

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button