Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Manou Kersting boeken

Manou Kersting boeken

Manou Kersting boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Manou Kersting of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Manou Kersting is geboren te Antwerpen en is als acteur, cabaretier, regisseur, muzikant, zanger, rapper, stand-up comedian, speldocent en artistiek leider veelzijdig te noemen. Ook spreekt hij vloeiend Nederlands en Vlaams inclusief dialecten.

Manou wordt gevormd op de kleinkunstopleiding van Studio Herman Teirlinck in Antwerpen en de toneelopleiding aan het Antwerps muziek-conservatorium. Niet lang daarna sticht Manou samen met Chiel van Berkel de groep W.A.C.K.O.

Het succes van W.A.C.K.O. zorgt ervoor dat Jan Decleir hem polst om samen met Stef Bos de kleinkunst opleiding van Studio Herman Teirlinck nieuw leven in te blazen. Verder is hij als regisseur actief bij tal van Nederlandse en Vlaamse producties waaronder o.a. het duo Van Houts & De Ket.

Hiernaast blijft Manou het acteren trouw en speelt hij in diverse films en televisieseries zoals o.a. respectievelijk Anyway the wind blows, Nadine, Matroesjka’s en Flikken. Ook is hij veelvuldig te horen in diverse radio- en televisiecommercials en leent hij zijn stem aan films als bijvoorbeeld Streep wil racen en Asterix & De Vikings.

Manou woont tegenwoordig in Nederland en staat open voor leuke en interessante aanbiedingen op
regie- en acteergebied.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button