Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Manon Thomas boeken

Manon Thomas boeken

Manon Thomas boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Manon Thomas of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Om een goed evenement neer te zetten moet je in de eerste plaats geïnteresseerd zijn! Dit is de basis waarop Manon Thomas elk project aanpakt.

Manon is inmiddels ruim 15 jaar werkzaam in de bizz. Ze heeft een lange waslijst aan tv-programma’s gepresenteerd, waaronder Scrabble, Eigen Huis, RTL Club Live, Kook TV, was gedurende drie jaren vast panellid bij Zo Vader Zo Zoon en durfde het als eerste aan om een, zelfs door de vakpers als ‘geloofwaardig’ beoordeeld, teleshopping programma neer te zetten, waarbij zij het lifestyle gedeelte voor haar rekening nam.

Naast haar activiteiten in de spotlights houdt ze zich bezig met de presentatie van diverse Events, in zowel de Nederlands- als de Engels taal. De meeste boekingskantoren zijn inmiddels op de hoogte van haar capaciteiten en roepen haar hulp in bij de meest uiteenlopende gebeurtenissen. Van Zakelijke bijeenkomsten tot personeelsfeesten, van marketing meetings tot het leiden van een veiling ten behoeve van bijvoorbeeld WarChild of een congres over het steriliseren van operatiekamerapparatuur, om maar eens een aantal uitersten te noemen. Manon heeft de ervaring in haar rugzak, weet zware onderwerpen luchtig te maken en kan gewicht geven aan lichte onderwerpen. Daarnaast coacht zij ondernemers die behoefte hebben aan ondersteuning bij het spreken in het openbaar, het voorzitten van vergaderingen, het schrijven van teksten of het omgaan met de media.

Manon is verzot op schrijven (zij schreef gedurende zeven jaren een wekelijkse column in een veelgelezen blad) en het z.g. ‘inspreken’ van stemmetjes. Ze heeft een aantal radiocommercials gemaakt, bedrijfsfilms ingesproken in zowel het Nederlands als het Engels. en haar medewerking aan de tekenfilm serie SimsalaGrimm beschouwt ze zelf als één van haar leukste ervaringen.

Manon is een veelzijdige vakvrouw, heeft een hartelijke persoonlijkheid en een sportief gevoel voor humor waarmee zij een programma op zeer natuurlijke wijze vorm kan geven. Haar brede opleiding en ervaringen in het bedrijfsleven, o.a. als Office Manager – Public Relations & Personeelszaken, stellen haar in staat de juiste toon te vinden voor de meest gecompliceerde onderwerpen. Ook voorbereiding en inhoudelijk redigeren behoren tot haar mogelijkheden.

Altijd werkend vanuit haar motto: “geïnteresseerd zijn!” is zij de uitgelezen representant van het bedrijf of de instelling die zij tijdens een evenement vertegenwoordigt.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button