Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Manon Meijers boeken

Manon Meijers boeken

Manon Meijers boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Manon Meijers of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Manon Meijers is een bekende fashion styliste. Menig Nederlands tijdschrift liet de mode van haar shoots al aan Manon over. Ze kleedt onder andere Wendy van Dijk, Dennis Weening, Ruben Nicolai en Guus Meeuwis.

Manon Meijers boeken voor een evenement

Manon Meijers is voor is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten. Manon verzorgt onder andere persoonlijke stijladviezen en fashion workshops voor particulieren en bedrijven.

Wie is Manon Meijers

Bij een succesvolle styliste verwacht je niets anders dan een uitpuilende inloopkast. Vakken vol schoenen, planken vol broeken en hangers vol tops. ‘Toen ik op zoek ging naar een ander appartement had ik eigenlijk maar één duidelijke wens op mijn lijstje: er moest een inloopkast in kunnen worden gebouwd. Met het opruimen van mijn kleding ben ik een enorme autist: alles moet op soort en kleur. Omdat ik, mede door mijn werk, veel kleding heb en weinig weg kan doen wil ik graag overzicht houden.’ vertelt Manon.

Ongeforceerde en natuurlijke looks

Manon Meijers is verzot op outfits die een ‘out of bed’-look effect teweegbrengen. Het ‘sjeses-wat-zie-jij-er-altijd-belachelijk-geweldig-uit-zonder-er-moeite-voor-te-doen’ gevoel. Zowel voor haar eigen stijl als die van de artiesten die ze kleedt vindt Manon het van belang dat het er niet geforceerd, over de top of ‘fashion victim’ uitziet.

En natuurlijk is Manon gek op shoppen. Online of realtime, magazines, fashionblogs etc.

Reclamecampagnes met een bekende stylist

Manon Meijers inhuren als presentatrice of model

Kijk voor meer informatie over het inhuren van bekende Nederlanders voor een (reclame) campagne op onze pagina Celebrity Based Campaigning.

Manon Meijers boeken
Manon Meijers boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button